Shopping Cart

In perioada 5-13 iunie magazinul nostru functioneaza cu program redus. Comenzile online primite in aceasta perioada pot fi procesate cu o intarziere de 1-2 zile iar retururile vor fi procesate incepand cu data de 14 iunie. Nu vom prelua comenzi telefonice in aceasta perioada. Va multumim!

Mapmyhat

#mapmyhat

Prietena noastră, Iulia Nagy, coprezentatoarea emisiunii Gadget in Style (România TV), a găsit în pălării gadget-urile potrivite pentru destinaţiile sale de vacanţă şi ne-a lansat provocarea de a intra în jocul care ne-a încântat de la primele cuvinte: #mapmyhat.

#mapmyhat sau, cu alte cuvinte, „pe unde ţi-ai plimbat pălăria?” este un demers haios,  iniţiat de Iulia Nagy, care va bifa destinaţii frumoase pe unde va călători cu câte o fotografie cu o pălărie. Vă provocăm pe fiecare dintre voi, purtători fervenţi de pălării sau doar purtători ocazionali, să vă alăturaţi proiectului nostru, postând pe timeline-ul vostru de Facebook sau pe Instagram o poză în care purtaţi o pălărie şi marcând geolocaţia în care aţi plimbat acea pălărie, împreună cu hashtag-ul #mapmyhat. Fiecărui purtător de pălării care va intra in jocul nostru îi vom oferi o reducere de 5% din orice comandă plasată pe site-ul magazinuldepalarii.ro.
Regulamentul jocului #mapmyhatPentru a intra în jocul nostru şi pentru a beneficia de reducerea de 5% oferită de MAGAZINUL DE PĂLĂRII din orice comandă plasată pe site-ul www.magazinuldepalarii.ro, este important să urmaţi paşii următori:

1. Postaţi pe Facebook sau pe Instagram o poză în care purtaţi o pălărie. Poate fi orice pălărie: din fetru, din paie, din material textil etc. Pălăria poate fi achiziţionată din orice magazin din ţară sau din străinătate (ne bazăm pe voi, călătorilor care vă plimbaţi pălăriile peste tot prin lume, dar şi pe voi, cei care v-aţi făcut un selfie acasă, cu o pălărie care va vine de minune!). Pălăria poate fi primită sau împrumutată. Nu este obligatoriu ca pălăria să fie achiziţionată din MAGAZINUL DE PĂLĂRII; noi înşine suntem îndrăgostiţi de pălării şi dorim să vă încurajăm să le purtaţi. Vom fi însă onoraţi dacă vom regăsi în pozele voastre pălării cumpărate de la noi.
2. Puneţi hashtag-ul #mapmyhat la descrierea fotografiei.
3. Marcaţi geolocaţia în care a fost realizată poza.
4. Provocaţi cel puţin încă 3 dintre prietenii voştri să vă urmeze în jocul #mapmyhat.
5. La orice comandă în MAGAZINUL DE PĂLĂRII, daţi-ne un link cu poza postată pe Facebook, care trebuie să respecte cu stricteţe paşii 1-4 şi noi vă vom acorda reducerea de 5% din valoarea comenzii dumneavoastră, exclusiv taxele de transport.
Reducerea de 5% se acordă o singură dată pentru o poză postată. Reducerea nu se dublează/ triplează / etc. dacă postaţi mai multe poze simultan. Puteţi beneficia de o altă reducere de 5% la o comandă viitoare în MAGAZINUL DE PĂLĂRII dacă urmaţi paşii 1-5 încă o dată.
#mapmyhat nu este un concurs! #mapmyhat este un joc funny, la care MAGAZINUL DE PĂLĂRII s-a alăturat din dorinţa de a promova ideea că pălăriile nu sunt simple accesorii, ci exprimă stări de spirit. Prin implicarea noastră în jocul iniţiat de Iulia dorim să vă încurajăm să fiţi sofisticaţi purtând o pălărie elegantă, să fiţi haioşi purtând o pălărie funny, să vă protejaţi de razele solare cu o pălărie pe timpul verii. Pe scurt: dorim să vă vedem purtând pălării.
Let the fun begin!
#mapmyhat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.