Bascuta camel vintage din fetru
Bascuta camel vintage din fetru

Bascuta camel vintage din fetru

Pret: 260lei

Cod produs: E27-57 CAMEL

260.00lei

Bascuta camel vintage din fetru

Produs disponibil pentru precomanda

Marime: Ajustabila

Cumpara in siguranta cu

Bascuta camel vintage din fetru

Aceasta bascuta camel vintage din fetru de lana 100% face parte din categoria accesoriilor clasice, care nu se vor demoda prea curand. Puteti asorta aceasta bascuta camel vintage din fetru la o tinuta casual, dar cu putina imaginatie o veti putea integra si in tinute casual elegante.

Bereta este realizata din fetru de lana de foarte buna calitate. Este potrivita pentru purtare in sezonul rece si este prevazuta cu captuseala matlasata pentru un plus de confort termic in zilele friguroase. Bascuta este semirigida si are un design feminin simplu si elegant, amintind de stilul frantuzesc rafinat. Avand o culoare neutra, se va potrivi la aproape orice combinatii cromatice.

Dimensiuni bascuta camel vintage din fetru:

Adancime bereta: 8 cm

Nu ati gasit exact bereta pe care o cautati? Va invitam sa vizualizati si alte modele in sectiunea dedicata.

Determinarea marimii potrivite

Intrucat stim cat de important este sa avem o dimensiune cat mai exacta pentru palaria pe care o achizitionati online, magazinul nostru va pune la dispozitie marimi exprimate pentru adulti atat pe scara XS – XXXL, cat si in centimetri. Mai multe detalii despre cum puteti sa determinati marimea in vederea achizitionarii unui articol de pus pe cap puteti vedea in sectiunea GHID MARIMI.

Atunci cand marimea unui articol este disponibila doar in variantele S/M sau L/XL, acestea se vor potrivi astfel: S/M pentru masurile S si M, iar L/XL pentru masurile L si XL. In general, articolul respectiv este pevazut cu un elasic sau un alt sistem de ajustare. Sau, pur si simplu,  forma lui permite incadrarea in doua marimi.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea „ajustabila” sunt prevazute cu un sistem de ajustare a marimii pe interior.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea „one size” sunt realizate, in general, pe un calapod de masura universala si se potrivesc masurilor S, M sau L.

E27-57 CAMEL

Bascuta camel vintage din fetru

Informații suplimentare

Material

fetru de lana 100%

Dimensiuni

Adancime bereta: 8 cm

Marime

Culori

bej camel