Bascuta gri cu flori laterale albastre
Bascuta gri cu flori laterale albastre

Bascuta gri cu flori laterale albastre

Pret: 260lei

Cod produs: E23-90 GRI AJUSTABILA

260.00lei

Produs disponibil pentru precomanda

Cumpara in siguranta cu

Bascuta gri cu flori laterale albastre

Aceasta bascuta gri cu flori laterale albastre este o basca vesela,? care va scoate din monotonie orice tinuta in sezonul rece. Este un accesoriu de foarte buna calitate, cu marime ajustabila, care va completa in mod elegant orice tinute purtate in sezonul rece. Bascuta nu este pliabila, ci semi-rigida. Este realizata din fetru din lana 100%, apretat.? Acest accesoriu aminteste de accesoriile headwear ale anilor ?60.

Un accesoriu vintage de exceptie! O puteti purta la tinute elegante, cu tenta vintage, dar si la tinute in tenintele actuale. Se va potrivi perfect in orice combinatie de piese!

Dimensiuni bascuta:

Adancime basca: 8 cm

Aveti nevoie de o culoare mai tare pentru accesorizarea tinutei dumneavoastra? ? V-ar putea interesa si aceasta bascuta de culoare galbena.

Determinarea marimii potrivite

Stim cat de important este sa avem o dimensiune cat mai exacta pentru palaria pe care o achizitionati online. Magazinul nostru va pune la dispozitie marimi exprimate pentru adulti pe o scara XS ? XXXL, dar si in centimetri. Mai multe detalii despre cum puteti sa determinati marimea in vederea achizitionarii unui articol de pus pe cap puteti vedea in sectiunea GHID MARIMI.

Atunci cand marimea unui articol este disponibila doar in variantele S/M sau L/XL, acestea se vor potrivi astfel:

  • S/M pentru masurile S si M
  • L/XL pentru masurile L si XL.

In general, articolul respectiv este pevazut cu un elasic sau un alt sistem de ajustare. Sau, pur si simplu,? forma lui permite incadrarea in doua marimi.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea „ajustabila” sunt prevazute cu un sistem de ajustare a marimii pe interior.?

Articolele de pus pe cap care au mentiunea „one size” sunt realizate, in general, pe un calapod de masura universala. Ele se potrivesc masurilor S, M sau L.

E23-90 GRI AJUSTABILA

Informații suplimentare

Material

100% fetru din lana

Dimensiuni

Adancime palarie: 8 cm

Marime

Culori

gri