Bascuta vintage bleumarin
Bascuta vintage bleumarin

Bascuta vintage bleumarin

Pret: 290lei

Cod produs: E23-81 BLEUMARIN

290.00lei

Produs disponibil pentru precomanda

Cumpara in siguranta cu

Bascuta vintage bleumarin

Aceasta bascuta vintage bleumarin este o bascuta vesela, prevazuta cu flori laterale din fetru?de culoare bleumarin si maro. Este un accesoriu de foarte buna calitate, cu?marime ajustabila, care va completa in mod elegant orice tinute purtate in sezonul rece. Bascuta nu este pliabila, ci semi-rigida, amintind de accesoriile headwear ale anilor ?60.

Un accesoriu vintage de exceptie!?O puteti purta la tinute elegante, cu tenta vintage. Se va potrivi perfect in orice combinatie de piese!

Dimensiuni bascuta vintage bleumarin:

Adancime palarie: 8 cm

Nu este?bleumarin culoarea care se potriveste tinutei dumneavoastra? V-ar putea interesa aceasta palarie in varianta?maro deschis.

Determinarea marimii potrivite

Stim cat de important este sa avem o dimensiune cat mai exacta pentru palaria pe care o achizitionati online. Magazinul nostru va pune la dispozitie marimi exprimate pentru adulti pe o scara XS ? XXXL, dar si in centimetri. Mai multe detalii despre cum puteti sa determinati marimea in vederea achizitionarii unui articol de pus pe cap puteti vedea in sectiunea GHID MARIMI.

Atunci cand marimea unui articol este disponibila doar in variantele S/M sau L/XL, acestea se vor potrivi astfel:

  • S/M pentru masurile S si M
  • L/XL pentru masurile L si XL.

In general, articolul respectiv este pevazut cu un elasic sau un alt sistem de ajustare. Sau, pur si simplu,? forma lui permite incadrarea in doua marimi.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea „ajustabila” sunt prevazute cu un sistem de ajustare a marimii pe interior.?

Articolele de pus pe cap care au mentiunea „one size” sunt realizate, in general, pe un calapod de masura universala. Ele se potrivesc masurilor S, M sau L.

E23-81 BLEUMARIN

Bascuta vintage bleumarin

Informații suplimentare

Material

100% fetru din lana

Dimensiuni

Adancime palarie: 8 cm

Marime

Culori

bleumarin