Canotiera cu boruri ample bicolora bej
Canotiera cu boruri ample bicolora bej

Canotiera cu boruri ample bicolora bej

Pret: 170lei

Cod produs: E32-219 BEJ

170.00lei

Canotiera cu boruri ample bicolora bej

Produs disponibil pentru precomanda

Cumpara in siguranta

Canotiera cu boruri ample bicolora bej

Aceasta canotiera cu boruri ample bicolora bej este o palarie atat de usor de asortat vara aceasta la tinutele dumneavoastra de plaja! Este realizata din paie de culoare crem, iar bordura este de culoare bej. Palaria este decorata cu banda ripsata lata de culoare neagra, imbinata intr-o funda generoasa. Datorita culorii sale neutre va va fi foarte usor de integrat in orice tinuta de zi in culori nude sau colorate. Borul semirigid si suficient de amplu va va proteja de soare.  Aceasta canotiera este pliabila si rulabila. O veti putea purta foarte usor si comod in geanta in forma rulata si isi va reveni perfect atunci cand doriti sa o puneti pe cap. Aceasta canotiera este ajustabila!

Palaria este varianta de vara excelenta pentru iubitoarele de palarii canotier, dar care prefera functionalitatea unei palarii cu bor amplu.

Dimensiuni canotiera cu boruri ample bicolora bej:

Adancime palarie: 9,5 cm

Latime bor: 10,5 cm

Va recomandam sa vizualizati si alte modele de palarii canotier.

Determinarea marimii potrivite

Intrucat stim cat de important este sa avem o dimensiune cat mai exacta pentru palaria pe care o achizitionati online, magazinul nostru va pune la dispozitie marimi exprimate pentru adulti atat pe scara XS ? XXXL, cat si in centimetri. Mai multe detalii despre cum puteti sa determinati marimea in vederea achizitionarii unui articol de pus pe cap puteti vedea in sectiunea GHID MARIMI.

Atunci cand marimea unui articol este disponibila doar in variantele S/M sau L/XL, acestea se vor potrivi astfel: S/M pentru masurile S si M, iar L/XL pentru masurile L si XL. In general, articolul respectiv este pevazut cu un elasic sau un alt sistem de ajustare. Sau, pur si simplu,? forma lui permite incadrarea in doua marimi.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea “ajustabila” sunt prevazute cu un sistem de ajustare a marimii pe interior.?

Articolele de pus pe cap care au mentiunea “one size” sunt realizate, in general, pe un calapod de masura universala si se potrivesc masurilor S, M sau L.

E32-219 BEJ

Informații suplimentare

Material

paie de hartie tratata

Dimensiuni

Adancime palarie: 9,5 cm
Latime bor: 10,5 cm

Marime

Culori

bej