Canotiera de vara cu banda albastra
Canotiera de vara cu banda albastra

Canotiera de vara cu banda albastra

Pret: 140lei

Cod produs: E30-15 ALBASTRU

140.00lei

Produs disponibil pentru precomanda

Cumpara in siguranta

Descriere

Canotiera de vara cu banda albastra

Canotiera de vara cu banda albastra este o palarie indispensabila vara aceasta! Este realizata din paie cu tesatura bicolora (bej si crem). Banda de culoare albastra o va face sa fie accesoriu cel mai usor de asortat la orice tinuta de zi in culori navy. Borul semirigid si suficient de amplu va va proteja de soare. Banda lata din material textil de culoare albastra permite accesorizarea acestei canotiere cu flori textile sau, la ocazii deosebite, cu flori naturale. Este o palarie potrivita atat pentru doamne cat si pentru domni. Aceasta palarie canotier este ajustabila!

Palaria este varianta de vara excelenta pentru iubitorii de palarii porkpie, dar care prefera functionalitatea unei palarii cu bor amplu.

Dimensiuni canotiera:

Adancime palarie: 9,5 cm

Latime bor: 8 cm

Va recomandam ca alternativa si aceasta canotiera de vara cu banda burgund.

Determinarea marimii potrivite

Intrucat stim cat de important este sa avem o dimensiune cat mai exacta pentru palaria pe care o achizitionati online, magazinul nostru va pune la dispozitie marimi exprimate pentru adulti atat pe scara XS – XXXL, cat si in centimetri. Mai multe detalii despre cum puteti sa determinati marimea in vederea achizitionarii unui articol de pus pe cap puteti vedea in sectiunea GHID MARIMI.

Atunci cand marimea unui articol este disponibila doar in variantele S/M sau L/XL, acestea se vor potrivi astfel: S/M pentru masurile S si M, iar L/XL pentru masurile L si XL. In general, articolul respectiv este pevazut cu un elasic sau un alt sistem de ajustare. Sau, pur si simplu,  forma lui permite incadrarea in doua marimi.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea “ajustabila” sunt prevazute cu un sistem de ajustare a marimii pe interior. 

Articolele de pus pe cap care au mentiunea “one size” sunt realizate, in general, pe un calapod de masura universala si se potrivesc masurilor S, M sau L.

E30-15 ALBASTRU

Informații suplimentare

Material

paie

Dimensiuni

Adancime palarie: 9 cm
Latime bor: 6 cm

Marime

Culori

natur