Masca de protectie reutilizabila neagra 2 straturi, 3 pliuri, bumbac 100% cu elastic
Masca de protectie reutilizabila neagra 2 straturi, 3 pliuri, bumbac 100% cu elastic
8.00lei6,000.00lei Select options

Masca de protectie reutilizabila neagra 2 straturi, 3 pliuri, bumbac 100% cu elastic

Pret: lei

Cod produs: FIL-02 NEGRU-1

8.00lei6,000.00lei

Golește
Cumpara in siguranta

Masca de protectie reutilizabila neagra 2 straturi, 3 pliuri, bumbac 100% cu elastic

Masca de protectie reutilizabila neagra cu 2 straturi, 3 pliuri, bumbac 100% permite o respiratie confortabila si constituie o bariera de filtrare. Sistemul de prindere este cu elastic subtire si prindere dupa urechi.

Masca este prevazuta cu protectie metalica pentru nas, cusuta in tivul din partea superioara, pentru a se aseza cat mai confortabil in zona nasului, realizand astfel o protectie cat mai eficienta.

Produsul este noniritant si permite circulatia aerului. Produsul este o masca igienica si poate avea rol de izolare a cailor respiratorii ale purtatorilor fata de agentii atmosferici care ar putea provoca alergii, cum ar fi praf, polen sau fata de saliva persoanelor din jur. De asemenea, produsul are rol de protectie a mediului de lucru fata de picaturile de saliva ale utilizatorului.

Instructiuni de folosire:

Masca din bumbac protejeaza impotriva propagarii particulelor de saliva si limiteaza transferul vaporilor rezultati in urma stranutului sau tusirii. De asemenea, are rol de protectie impotriva inhalarii de particulele din mediul inconjurator.

Pentru o protectie eficienta, spalati-va pe maini cu apa si sapun sau dezinfectati mainile dupa orice atingere a mastii in timpul purtarii. Procedati in acelasi fel si dupa indepartarea acesteia.

Instructiuni de spalare si sterilizare:

Mastile din bumbac se pot spala cu detergenti obisnuiti pentru rufe la temperaturi de 50-60 grade. Se sterilizeaza prin calcare cu aburi sau prin fierbere la 120-150 grade. Recomandam spalarea si sterilizarea dupa fiecare utilizare.

Mastile livrate nu sunt sterilizate. Recomandam sterilizarea conform instructiunilor de mai sus. De asemenea, recomandam utilizarea individuala a mastilor. Nu utilizati masca daca a mai fost utilizata de catre o alta persoana.

Dimensiuni masca de protectie reutilizabila neagra:

Dimensiuni: 18 x 10,5 cm (pliata)

Produs fabricat in Romania.

Acest produs nu este un dispozitiv medical si nu inlocuieste o masca profesionala de protectie, cu filtre speciale. Nu asigura protectie impotriva gazelor sau a altor substante volatile. MAGAZINUL DE PALARII nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele situatii de imbolnavire care pot surveni in timpul folosirii mastii de protectie.

Din motive de igiena, acest produs nu se poate returna, conform art. 16 din OUG nr. 34/2014.

Vezi mai multe modele de masti de protectie in categoria dedicata.

FOARTE IMPORTANT!

Avand in vedere starea de urgenta si criza sanitara declansata de pandemia coronavirus (COVID19), MAGAZINUL DE PALARII a decis ca in aceasta perioada sa comercializeze masti de protectie respiratorie din materiale textile doar catre populatie si unitati sanitare. De aceea, incercam sa mentinem preturi decente.

Colaboram cu croitorii locale, iar prin aceasta contribuim la mentinerea unor locuri de munca.

In vederea realizarii acestei misiuni, MAGAZINUL DE PALARII nu vinde acest produs catre reselleri, societati comerciale care au ca scop revinderea mastilor de protectie sub marca proprie. Speram ca resellerii sa inteleaga pozitia noastra in aceasta perioada. Produsele headwear (palarii, sepci, si alte articole de pus pe cap) nu fac obiectul acestei prevederi.

Acest produs este distribuit strict la nivel national.

FIL-02 NEGRU

Informații suplimentare

Material

bumbac 100%

Dimensiuni

18 x 10,5 cm (pliata)

Marime

Culori

negru

Cantitate

8 lei/bucata – Set 5 bucati, 8 lei/1 bucata, 7 lei/bucata – Set 10 bucati, 6,50 lei/bucata – Set 100 bucati, 6 lei/bucata – Set 1000 bucati, 7,5 lei/bucata – Set 4 bucati