Masca personalizata FUCK COVID 19 neagra
Masca personalizata FUCK COVID 19 neagra

Masca personalizata FUCK COVID 19 neagra

Pret: 23lei

Cod produs: PRINT-17

23.00lei

Cumpara in siguranta

Masca personalizata FUCK COVID 19 neagra este o masca de protectie reutilizabila cu 2 straturi, 3 pliuri, bumbac 100% cu elastice laterale pentru prindere dupa urechi

Masca personalizata FUCK COVID 19 reutilizabila neagra cu 2 straturi, 3 pliuri, bumbac 100% permite o respiratie confortabila si constituie o bariera de filtrare. Sistemul de prindere este cu elastic subtire si prindere dupa urechi.

Masca este prevazuta cu protectie metalica pentru nas, cusuta in tivul din partea superioara, pentru a se aseza cat mai confortabil in zona nasului, realizand astfel o protectie cat mai eficienta.

Produsul este noniritant si permite circulatia aerului. Imprimarea mastii este realizată direct în țesătură cu cerneluri care respecta standardele internaţionale de siguranţă în industria textilelor.

Produsul este o masca igienica si poate avea rol de izolare a cailor respiratorii ale purtatorilor fata de agentii atmosferici care ar putea provoca alergii, cum ar fi praf, polen sau fata de saliva persoanelor din jur. De asemenea, produsul are rol de protectie a mediului de lucru fata de picaturile de saliva ale utilizatorului.

Instructiuni de folosire masca pesonalizata FUCK COVID 19 neagra:

Masca personalizata FUCK COVID 19 neagra din bumbac protejeaza impotriva propagarii particulelor de saliva si limiteaza transferul vaporilor rezultati in urma stranutului sau tusirii. De asemenea, are rol de protectie impotriva inhalarii de particulele din mediul inconjurator.

Pentru o protectie eficienta, spalati-va pe maini cu apa si sapun sau dezinfectati mainile dupa orice atingere a mastii in timpul purtarii. Procedati in acelasi fel si dupa indepartarea acesteia.

Instructiuni de spalare si sterilizare:

Mastile din bumbac se pot spala cu detergenti obisnuiti pentru rufe la temperaturi de 40 grade. Recomandam ca sterilizarea prin calcare cu aburi la 120-150 grade sa nu se faca direct pe print. Recomandam spalarea si sterilizarea dupa fiecare utilizare.

Mastile livrate nu sunt sterilizate. Recomandam sterilizarea conform instructiunilor de mai sus. De asemenea, recomandam utilizarea individuala a mastilor. Nu utilizati masca daca a mai fost utilizata de catre o alta persoana.

Dimensiuni masca personalizata FUCK COVID 19:

Dimensiuni: 18 x 10,5 cm (pliata)

Produs fabricat in Romania.

Acest produs nu este un dispozitiv medical si nu inlocuieste o masca profesionala de protectie, cu filtre speciale. Nu asigura protectie impotriva gazelor sau a altor substante volatile. MAGAZINUL DE PALARII nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele situatii de imbolnavire care pot surveni in timpul folosirii mastii de protectie.

Din motive de igiena, acest produs nu se poate returna, conform art. 16 din OUG nr. 34/2014.

Conceptul grafic pentru personalizarea acestei masti apartine in exclusivitate MAGAZINULUI DE PALARII. Vezi mai multe modele de masti de protectie in categoria dedicata.

PRINT-17

Informații suplimentare

Material

bumbac 100%

Dimensiuni

18 x 10,5 cm (pliata)

Marime

Culori

negru