Palarie cloche din paie bicolora
Palarie cloche din paie bicolora

Palarie cloche din paie bicolora

Pret: 130lei

Cod produs: E22-55 MARO

130.00lei

Produs disponibil pentru precomanda

Cumpara in siguranta

Palarie cloche din paie bicolora

Aceasta palarie cloche din paie bicolora, in nuantele pamantului, va putea fi asortata pe timpul sezonului cald la orice tinuta din in in culori naturale. Calota palariei este bicolora (crem si maro), iar borul este maro, delimitat de o funda discreta din pai, in aceeasi nuanta. Aceasta palarie este un accesoriu chic si extrem de util in zilele de vara. Calitate exceptionala!

Puteti purta aceasta palarie la plaja sau in oras, la tinute casual de vara. Va fi, cu siguranta, un accesoriu de care nu va veti mai putea desparti vara aceasta!

Va recomandam si aceasta palarie porkpie de vara cu funda.

Determinarea marimii potrivite

Stim cat de important este sa avem o dimensiune cat mai exacta pentru palaria pe care o achizitionati online. Magazinul nostru va pune la dispozitie marimi exprimate pentru adulti pe o scara XS – XXXL, dar si in centimetri. Mai multe detalii despre cum puteti sa determinati marimea in vederea achizitionarii unui articol de pus pe cap puteti vedea in sectiunea GHID MARIMI.

Atunci cand marimea unui articol este disponibila doar in variantele S/M sau L/XL, acestea se vor potrivi astfel:

  • S/M pentru masurile S si M
  • L/XL pentru masurile L si XL.

In general, articolul respectiv este pevazut cu un elasic sau un alt sistem de ajustare. Sau, pur si simplu,  forma lui permite incadrarea in doua marimi.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea „ajustabila” sunt prevazute cu un sistem de ajustare a marimii pe interior. 

Articolele de pus pe cap care au mentiunea „one size” sunt realizate, in general, pe un calapod de masura universala. Ele se potrivesc masurilor S, M sau L.

E22-55 MARO

Informații suplimentare

Material

paie

Dimensiuni

Adancime palarie: 12 cm
Latime bor: 5 cm

Marime

Culori

maro