Palarie cowboy apretata cu borul si calota pictate
Palarie cowboy apretata cu borul si calota pictate

Palarie cowboy apretata cu borul si calota pictate

Pret: 280lei

Cod produs: E32-25 / E38-116

280.00lei

Produs disponibil pentru precomanda

Cumpara in siguranta

Palarie cowboy apretata cu borul si calota pictate

Aceasta palarie cowboy apretata cu borul si calota pictate este o palarie premium in categoria genului cowboy. Datorita apretarii puternice, palaria pastreaza o tinuta perfecta. Patternul abstract al palariei, in nuante de gri si negru pe fundal bej, ii confera unicitate. Palaria este prevazuta cu banda decorativa din piele ecologica brodata, peste care este aplicata o decoratiune frontala specifica palariilor cowboy texane.

Aceasta palarie cowboy din paie pictata este o palarie? bine apretata. Borul nu se poate modela. Palaria este una tipic masculina, insa poate fi incadrata cu succes si in tinutele doamnelor. Este ajustabila pe interior, potrivindu-se intregii plaje de marimi.

Aceasta palarie cowboy de vara este un accesoriu nelipsit pentru domnii sau doamnele care fac activitati in aer liber.

Dimensiuni:

Adancime palarie: 10 cm

Latime bor: 9 cm

Va recomandam si alte modele din gama palariilor cowboy.

Determinarea marimii potrivite

Intrucat stim cat de important este sa avem o dimensiune cat mai exacta pentru palaria pe care o achizitionati online, magazinul nostru va pune la dispozitie marimi exprimate pentru adulti atat pe scara XS ? XXXL, cat si in centimetri. Mai multe detalii despre cum puteti sa determinati marimea in vederea achizitionarii unui articol de pus pe cap puteti vedea in sectiunea GHID MARIMI.

Atunci cand marimea unui articol este disponibila doar in variantele S/M sau L/XL, acestea se vor potrivi astfel: S/M pentru masurile S si M, iar L/XL pentru masurile L si XL. In general, articolul respectiv este pevazut cu un elasic sau un alt sistem de ajustare. Sau, pur si simplu,? forma lui permite incadrarea in doua marimi.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea “ajustabila” sunt prevazute cu un sistem de ajustare a marimii pe interior.?

Articolele de pus pe cap care au mentiunea “one size” sunt realizate, in general, pe un calapod de masura universala si se potrivesc masurilor S, M sau L.

E32-25 / E38-116

Informații suplimentare

Material

paie de hartie

Dimensiuni

Adancime palarie: 10 cm Latime bor: 9 cm

Marime

Culori

negru