Palarie cowboy de vara cu banda decorativa
Palarie cowboy de vara cu banda decorativa

Palarie cowboy de vara cu banda decorativa

Pret: 180lei

Cod produs: E30-12 AJUSTABILA

180.00lei

Palarie cowboy de vara cu banda decorativa

Cumpara in siguranta

Palarie cowboy de vara cu banda decorativa

Aceasta palarie cowboy de vara cu banda decorativa are montata sarma in cusatura borului. Acest lucru face ca borul acestei palarii cowboy sa poata fi modelat dupa cum doriti, pastrand totodata tinuta palariei din paie. Tocmai acest detaliu face ca aceasta palarie sa fie foarte versatila si sa poata fi purtata pentru a proteja de soare pe toata suprafata borului. Calota bine definita si banda decorativa o face sa fie o palarie tipica pentru stilul cowboy.

Palaria este prevazuta cu banda ingusta realizata din material textil decorat cu cusaturi, de culoare maro. Este o palarie maleabila, rezistenta la indoituri. Unisex!

Aceasta palarie cowboy de vara este un accesoriu nelipsit pentru domnii care fac activitati in aer liber. De asemenea, doamnele o pot purta in acelasi mod sau la tinute nonconformiste.

Dimensiuni palarie cowboy de vara cu banda decorativa:

Adancime palarie: 9 cm

Latime bor: 9,5?cm

Va recomandam si aceasta palarie fedora cowboy crem din paie cu banda din piele si boruri modelabile.

Determinarea marimii potrivite

Intrucat stim cat de important este sa avem o dimensiune cat mai exacta pentru palaria pe care o achizitionati online, magazinul nostru va pune la dispozitie marimi exprimate pentru adulti atat pe scara XS ? XXXL, cat si in centimetri. Mai multe detalii despre cum puteti sa determinati marimea in vederea achizitionarii unui articol de pus pe cap puteti vedea in sectiunea GHID MARIMI.

Atunci cand marimea unui articol este disponibila doar in variantele S/M sau L/XL, acestea se vor potrivi astfel: S/M pentru masurile S si M, iar L/XL pentru masurile L si XL. In general, articolul respectiv este pevazut cu un elasic sau un alt sistem de ajustare. Sau, pur si simplu,? forma lui permite incadrarea in doua marimi.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea “ajustabila” sunt prevazute cu un sistem de ajustare a marimii pe interior.?

Articolele de pus pe cap care au mentiunea “one size” sunt realizate, in general, pe un calapod de masura universala si se potrivesc masurilor S, M sau L.

Palarie cowboy de vara cu banda decorativa

E30-12 AJUSTABILA

Informații suplimentare

Material

paie de hartie

Dimensiuni

Adancime palarie: 9 cm Latime bor: 9,5 cm

Marime

Culori

bej, crem