Palarie cowboy din paie cu snur si boruri modelabile crem
Palarie cowboy din paie cu snur si boruri modelabile crem

Palarie cowboy din paie cu snur si boruri modelabile crem

Pret: 180lei

Cod produs: E22-09 AJUSTABILA CREM

180.00lei

Produs disponibil pentru precomanda

Cumpara in siguranta

Palarie cowboy din paie cu snur si boruri modelabile crem

Aceasta palarie cowboy din paie cu snur crem este nelipsita domnilor carora le place sa desfasoare activitati in aer liber. Palaria are un design tipic western. Are montata sarma in cusatura borului, ceea ce face ca borul sa poata fi modelat dupa bunul plac. Se pastreaza totodata tinuta palariei din paie. Tocmai acest detaliu face ca aceasta palarie sa fie foarte versatila. Ea poate fi purtata pentru a proteja de soare pe toata suprafata borului. Palaria este prevazuta cu snur textil reglabil pentru a preveni caderea de pe cap in timpul unor activitati cum sunt calaria sau alte sporturi similare. Tot datorita acestui snur textil, ea poate fi agatata de gat si purtata la spate cand soarele nu mai este atat de arzator.

Este o palarie maleabila, rezistenta la indoituri. Unisex! Doamnele o pot purta in acelasi mod sau la tinute nonconformiste.

Palaria se livreaza cu borurile laterale rulate. Puteti sa le modelati dupa bunul plac.

Dimensiuni:

Adancime palarie: 9 cm

Latime bor: 9,5?cm

Va recomandam si aceasta palarie fedora cowboy crem din paie cu banda din piele si boruri modelabile.

Determinarea marimii potrivite

Intrucat stim cat de important este sa avem o dimensiune cat mai exacta pentru palaria pe care o achizitionati online, magazinul nostru va pune la dispozitie marimi exprimate pentru adulti atat pe scara XS ? XXXL, cat si in centimetri. Mai multe detalii despre cum puteti sa determinati marimea in vederea achizitionarii unui articol de pus pe cap puteti vedea in sectiunea GHID MARIMI.

Atunci cand marimea unui articol este disponibila doar in variantele S/M sau L/XL, acestea se vor potrivi astfel: S/M pentru masurile S si M, iar L/XL pentru masurile L si XL. In general, articolul respectiv este pevazut cu un elasic sau un alt sistem de ajustare. Sau, pur si simplu,? forma lui permite incadrarea in doua marimi.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea “ajustabila” sunt prevazute cu un sistem de ajustare a marimii pe interior.?

Articolele de pus pe cap care au mentiunea “one size” sunt realizate, in general, pe un calapod de masura universala si se potrivesc masurilor S, M sau L.

E22-09 AJUSTABILA CREM

Informații suplimentare

Material

paie de hartie

Dimensiuni

Adancime palarie: 9 cm Latime bor: 9,5 cm

Marime

Culori

crem