Palarie cowboy din paie neagra cu bor modelabil
Palarie cowboy din paie neagra cu bor modelabil

Palarie cowboy din paie neagra cu bor modelabil

Pret: 210lei

Cod produs: E38-271 NEGRU AJUSTABILA

210.00lei

Palarie cowboy din paie neagra cu bor modelabil

Produs disponibil pentru precomanda

Marime: Ajustabila

Cumpara in siguranta cu

Palarie cowboy din paie neagra cu bor modelabil

Aceasta palarie cowboy din paie neagra cu bor modelabil are montata sarma in cusatura borului. Acest lucru face ca borul acestei palarii cowboy sa poata fi modelat dupa cum doriti, pastrand totodata tinuta palariei din paie. Tocmai acest detaliu face ca aceasta palarie sa fie foarte versatila si sa poata fi purtata pentru a proteja de soare pe toata suprafata borului. Calota bine definita si banda decorativa brodata o face sa fie o palarie tipica pentru stilul cowboy.

Palaria este prevazuta cu banda ingusta realizata din piele ecologica de culoare neagra, decorata cu elemente din lemn si metal. In zona frontala a benzii decorative este aplicata o decoratiune metalica cu turcoaz sintetic, specifica palariilor cowboy texane. Este o palarie maleabila, rezistenta la indoituri. Unisex!

Aceasta palarie cowboy din paie neagra cu bor modelabil este un accesoriu nelipsit pentru domnii care fac activitati in aer liber. De asemenea, doamnele o pot purta in acelasi mod sau la tinute nonconformiste.

Dimensiuni palarie cowboy din paie neagra cu bor modelabil:

Adancime palarie: 9 cm

Latime bor: 9,5 cm

Va recomandam sa vizualizati si alte modele de palarii cowboy in sectiunea dedicata.

Determinarea marimii potrivite

Intrucat stim cat de important este sa avem o dimensiune cat mai exacta pentru palaria pe care o achizitionati online, magazinul nostru va pune la dispozitie marimi exprimate pentru adulti atat pe scara XS – XXXL, cat si in centimetri. Mai multe detalii despre cum puteti sa determinati marimea in vederea achizitionarii unui articol de pus pe cap puteti vedea in sectiunea GHID MARIMI.

Atunci cand marimea unui articol este disponibila doar in variantele S/M sau L/XL, acestea se vor potrivi astfel: S/M pentru masurile S si M, iar L/XL pentru masurile L si XL. In general, articolul respectiv este pevazut cu un elasic sau un alt sistem de ajustare. Sau, pur si simplu,  forma lui permite incadrarea in doua marimi.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea „ajustabila” sunt prevazute cu un sistem de ajustare a marimii pe interior.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea „one size” sunt realizate, in general, pe un calapod de masura universala si se potrivesc masurilor S, M sau L.

E38-271 NEGRU AJUSTABILA

Palarie cowboy din paie neagra cu bor modelabil

Informații suplimentare

Material

paie de hartie

Dimensiuni

Adancime palarie: 9 cm Latime bor: 9,5 cm

Marime

Culori

negru