Palarie cowboy din piele naturala pliabila
Palarie cowboy din piele naturala pliabila

Palarie cowboy din piele naturala pliabila

Pret: 350.00lei

Cod produs: E27-06

350.00lei

Cumpara in siguranta

Palarie COWBOY din piele naturala pliabila

Aceasta palarie COWBOY din piele naturala pliabila este potrivita unei persoane cu atitudine. Poate fi purtata atat de barbati cat si de femei. Palaria este pliabila (nu este rigida), asa incat nu necesita spatiu de depozitare special si isi recapata forma chiar daca este pliata. Palaria este prevazuta cu banda din piele naturala de culoare neagra, cu decoratiuni metalice si sistem de aerisire cu gaurele laterale. Are un usor efect de uzura, care o face sa fie foarte masculina.

O palarie COWBOY din piele naturala este cu siguranta un must have al sezonului!

Dimensiuni:

Adancime palarie : 7 cm

Latime bor : 7 cm

Va recomandam si aceasta palarie cowboy din piele intoarsa neagra.

Nu ati gasit palaria cowboy pe care o cautati? Va invitam sa vizualizati si alte modele.

Determinarea marimii potrivite

Intrucat stim cat de important este sa avem o dimensiune cat mai exacta pentru palaria pe care o achizitionati online, magazinul nostru va pune la dispozitie marimi exprimate pentru adulti atat pe scara XS ? XXXL, cat si in centimetri. Mai multe detalii despre cum puteti sa determinati marimea in vederea achizitionarii unui articol de pus pe cap puteti vedea in sectiunea GHID MARIMI.

Atunci cand marimea unui articol este disponibila doar in variantele S/M sau L/XL, acestea se vor potrivi astfel: S/M pentru masurile S si M, iar L/XL pentru masurile L si XL. In general, articolul respectiv este pevazut cu un elasic sau un alt sistem de ajustare. Sau, pur si simplu,? forma lui permite incadrarea in doua marimi.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea “ajustabila” sunt prevazute cu un sistem de ajustare a marimii pe interior.?

Articolele de pus pe cap care au mentiunea “one size” sunt realizate, in general, pe un calapod de masura universala si se potrivesc masurilor S, M sau L.

E27-06

Informații suplimentare

Material

piele naturala veritabila

Dimensiuni

Adancime palarie : 7 cm Latime bor : 7 cm

Marime

, , ,

Culori

negru cu efect de uzura