Palarie COWBOY gri inchis lana 100
Palarie COWBOY gri inchis lana 100%

Palarie COWBOY gri inchis lana 100%

Pret: 290.00lei

Cod produs: ROF COWBOY GRI INCHIS

290.00lei

Palarie COWBOY gri inchis lana 100%

Cumpara in siguranta

Palarie COWBOY gri inchis lana 100%

Aceasta Palarie COWBOY gri inchis lana 100% este o palarie casual potrivita pentru activitati in aer liber! Este o palarie cu boruri ample, realizata din lana apretata, care ii confera o tinuta deosebita.

Este o palarie tipic masculina, dar poate fi purtata atat de catre domni, cat si de catre doamne in tinute masculine. Este un accesoriu headwear potrivit pentru calarie sau in alte activitati care necesita tinute tip cowboy.

Dimensiuni palarie COWBOY gri inchis lana 100%:

Adancime palarie: 9 cm

Latime bor: 10 cm

Nu ati gasit palaria cowboy pe care o cautati? Va invitam sa vizualizati si alte modele.

Determinarea marimii potrivite

Intrucat stim cat de important este sa avem o dimensiune cat mai exacta pentru palaria pe care o achizitionati online, magazinul nostru va pune la dispozitie marimi exprimate pentru adulti atat pe scara XS ? XXXL, cat si in centimetri.

Mai multe detalii despre cum puteti sa determinati marimea in vederea achizitionarii unui articol de pus pe cap puteti vedea in sectiunea GHID MARIMI.

Atunci cand marimea unui articol este disponibila doar in variantele S/M sau L/XL, acestea se vor potrivi astfel: S/M pentru masurile S si M, iar L/XL pentru masurile L si XL. In general, articolul respectiv este pevazut cu un elasic sau un alt sistem de ajustare. Sau, pur si simplu,? forma lui permite incadrarea in doua marimi.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea “ajustabila” sunt prevazute cu un sistem de ajustare a marimii pe interior.?

Articolele de pus pe cap care au mentiunea “one size” sunt realizate, in general, pe un calapod de masura universala si se potrivesc masurilor S, M sau L.

Palarie COWBOY gri inchis lana 100%

ROF COWBOY GRI INCHIS

Informații suplimentare

Material

100% fetru din lana premium

Fabricatie

Handmade

Dimensiuni

Adancime palarie: 8,7 cm Latime bor: 8 cm

Marime

, , ,

Culori

negru