Palarie de mireasa din sisal cu boruri ample
Palarie de mireasa din sisal cu boruri ample

Palarie de mireasa din sisal cu boruri ample

Pret: 300lei

Cod produs: ROF 507 ABACA ALB

300.00lei

Cumpara in siguranta

Palarie de mireasa din sisal cu boruri ample

Aceasta palarie? de mireasa din sisal cu boruri ample este un accesoriu diafan care va completa in mod ideal o rochie de mireasa atunci cand nunta are loc in sezonul cald. Palaria va conferi tinutei dumneavoastra rafinament si noblete! Palaria este decorata cu frunze mari decorative din sisal tivit cu satin, trei trandafirasi mari si funda din satin alb.

Aceasta palarie diafana este realizata manual si va va scoate in evidenta rochia in cadrul celui mai important? eveniment din viata dumneavoastra. Borul suficient de amplu (10 cm) va va proteja de soare in orice moment ale unei zile toride de vara. Aceasta palarie este un accesoriu clasic, pentru un stil care nu se va demoda niciodata. Palaria din sisal este piesa de rezistenta in categoria palariilor de ceremonie feminine de vara.

Dimensiuni:

Adancime palarie: 8 cm

Latime bor: 10 cm

Determinarea marimii potrivite

Stim cat de important este sa avem o dimensiune cat mai exacta pentru palaria pe care o achizitionati online. Magazinul nostru va pune la dispozitie marimi exprimate pentru adulti pe o scara XS ? XXXL, dar si in centimetri. Mai multe detalii despre cum puteti sa determinati marimea in vederea achizitionarii unui articol de pus pe cap puteti vedea in sectiunea GHID MARIMI.

Atunci cand marimea unui articol este disponibila doar in variantele S/M sau L/XL, acestea se vor potrivi astfel:

  • S/M pentru masurile S si M
  • L/XL pentru masurile L si XL.

In general, articolul respectiv este pevazut cu un elasic sau un alt sistem de ajustare. Sau, pur si simplu,? forma lui permite incadrarea in doua marimi.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea “ajustabila” sunt prevazute cu un sistem de ajustare a marimii pe interior.?

Articolele de pus pe cap care au mentiunea “one size” sunt realizate, in general, pe un calapod de masura universala. Ele se potrivesc masurilor S, M sau L.

ROF 507 ABACA ALB

Informații suplimentare

Material

sisal

Dimensiuni

Adancime palarie: 8 cm Latime bor: 10 cm

Marime

, , ,

Culori

alb