Palarie de plaja olive cu bor crosetat
Palarie de plaja olive cu bor crosetat

Palarie de plaja olive cu bor crosetat

Pret: 150lei

Cod produs: E28-09 OLIVE AJUSTABLA

150.00lei

Produs disponibil pentru precomanda

Cumpara in siguranta

Palarie de plaja olive cu bor crosetat

Aceasta palarie de plaja olive cu bor crosetat este un accesoriu care se va asorta perfect tinutelor de plaja in nuante de olive, portocaliu si o multitudine de alte culori in zilele de concediu si relaxare din aceasta vara. Borurile ample ale acestei palarii de plaja va vor asigura tot confortul in zilele caniculare. Palaria este impletita din paie subtiri, dar care ii asigura fermitate borului si rezistenta la indoituri. Borul crosetat ii da acestei palarii un aer chic, feminin.

Palaria este prevazuta cu funda discreta din pai in aceeasi nuanta cu corpul palariei. Dea semenea, este prevazuta pe interior cu sistem de ajustare a marimii, care o face sa fie potrivita pentru orice marime.

Dimensiuni palarie:

Adancime palarie: 10 cm

Latime bor: 11,5 cm

Ti-ar putea placea si aceasta palarie.

Determinarea marimii potrivite

Stim cat de important este sa avem o dimensiune cat mai exacta pentru palaria pe care o achizitionati online. Magazinul nostru va pune la dispozitie marimi exprimate pentru adulti pe o scara XS ? XXXL, dar si in centimetri. Mai multe detalii despre cum puteti sa determinati marimea in vederea achizitionarii unui articol de pus pe cap puteti vedea in sectiunea GHID MARIMI.

Atunci cand marimea unui articol este disponibila doar in variantele S/M sau L/XL, acestea se vor potrivi astfel:

  • S/M pentru masurile S si M
  • L/XL pentru masurile L si XL.

In general, articolul respectiv este pevazut cu un elasic sau un alt sistem de ajustare. Sau, pur si simplu,? forma lui permite incadrarea in doua marimi.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea „ajustabila” sunt prevazute cu un sistem de ajustare a marimii pe interior.?

Articolele de pus pe cap care au mentiunea „one size” sunt realizate, in general, pe un calapod de masura universala. Ele se potrivesc masurilor S, M sau L.

E28-09 OLIVE AJUSTABLA

Informații suplimentare

Material

paie de hartie

Dimensiuni

Adancime palarie: 10 cm Latime bor: 11,5 cm

Marime

Culori

olive