Palarie eleganta din sisal albastru regal
Palarie eleganta din sisal albastru regal

Palarie eleganta din sisal albastru regal

Pret: 170.00lei

Cod produs: ROF 318 ABACA ALBASTRU REGAL

170.00lei

Golește
Cumpara in siguranta

Palarie eleganta din sisal albastru regal

Aceasta palarie eleganta din sisal albastru regal va reprezenta pata de culoare necesare unei tinute de ocazie refinate! Palaria este decorata cu trandafirasi din sisal si funda din satin in aceeasi nuanta de albastru..

Aceasta palarie diafana este realizata manual si va va scoate in evidenta tinuta la orice eveniment in care eleganta este cuvantul cheie. Cu borul usor asimetric (8,3 cm in fata / 6 cm in spate), aceasta palarie este un accesoriu clasic, pentru un stil care nu se va demoda niciodata. Palaria din sisal este piesa de rezistenta in categoria palariilor de ceremonie feminine de vara.

Dimensiuni:

Adancime palarie: 8 cm

Latime bor:

  • fata: 8,3 cm
  • spate: 6 cm

Doriti sa vedeti cum se aseaza aceasta palarie pe cap? Va invitam sa vizitati si blogul prietenei MAGAZINULUI DE PALARII, Amy Hozat, unde veti putea regasi inspiratie.

Determinarea marimii potrivite

Stim cat de important este sa avem o dimensiune cat mai exacta pentru palaria pe care o achizitionati online. Magazinul nostru va pune la dispozitie marimi exprimate pentru adulti pe o scara XS – XXXL, dar si in centimetri. Mai multe detalii despre cum puteti sa determinati marimea in vederea achizitionarii unui articol de pus pe cap puteti vedea in sectiunea GHID MARIMI.

Atunci cand marimea unui articol este disponibila doar in variantele S/M sau L/XL, acestea se vor potrivi astfel:

  • S/M pentru masurile S si M
  • L/XL pentru masurile L si XL.

In general, articolul respectiv este pevazut cu un elasic sau un alt sistem de ajustare. Sau, pur si simplu,  forma lui permite incadrarea in doua marimi.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea “ajustabila” sunt prevazute cu un sistem de ajustare a marimii pe interior. 

Articolele de pus pe cap care au mentiunea “one size” sunt realizate, in general, pe un calapod de masura universala. Ele se potrivesc masurilor S, M sau L.

ROF 318 ABACA ALBASTRU REGAL

Informații suplimentare

Material

sisal

Dimensiuni

Adancime palarie: 8 cm
Latime bor:
• fata: 8,3 cm
• spate: 6 cm

Marime

, , ,

Culori

albastru regal