Palarie eleganta din sisal bej cu bor amplu
Palarie eleganta din sisal bej cu bor amplu

Palarie eleganta din sisal bej cu bor amplu

Pret: 280lei

Cod produs: ROF 507 ABACA BEJ

280.00lei

Cumpara in siguranta

Palarie eleganta din sisal bej cu bor amplu

Aceasta palarie eleganta din sisal bej cu bor amplu si decoratiune laterala? din trandafiri de este un accesoriu headwear excelent pentru o petrecere cu staif. O palarie intr-o culoare neutra va completa armonios o multitudine de tinute de ocazie, de culori diferite.?Borul suficient de amplu (10 cm) va va proteja de soare si va da o nota de eleganta intregii tinute.

Acest accesoriu diafan este realizat manual din sisal si satin si va va scoate in evidenta tinuta la orice eveniment in care eleganta este cuvantul cheie. Este un accesoriu clasic, pentru un stil care nu se va demoda niciodata. Palaria din sisal este piesa de rezistenta in categoria palariilor de ceremonie feminine de vara.

Dimensiuni:

Adancime palarie: 8 cm

Latime bor: 10 cm

Daca doriti o palarie bej din sisal cu boruri mai mici, va recomandam acest produs.

Determinarea marimii potrivite

Stim cat de important este sa avem o dimensiune cat mai exacta pentru palaria pe care o achizitionati online. Magazinul nostru va pune la dispozitie marimi exprimate pentru adulti pe o scara XS ? XXXL, dar si in centimetri. Mai multe detalii despre cum puteti sa determinati marimea in vederea achizitionarii unui articol de pus pe cap puteti vedea in sectiunea GHID MARIMI.

Atunci cand marimea unui articol este disponibila doar in variantele S/M sau L/XL, acestea se vor potrivi astfel:

  • S/M pentru masurile S si M
  • L/XL pentru masurile L si XL.

In general, articolul respectiv este pevazut cu un elasic sau un alt sistem de ajustare. Sau, pur si simplu,? forma lui permite incadrarea in doua marimi.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea “ajustabila” sunt prevazute cu un sistem de ajustare a marimii pe interior.?

Articolele de pus pe cap care au mentiunea “one size” sunt realizate, in general, pe un calapod de masura universala. Ele se potrivesc masurilor S, M sau L.

ROF 507 ABACA BEJ

Informații suplimentare

Material

sisal

Dimensiuni

Adancime palarie: 8 cm Latime bor: 10 cm

Marime

, , ,

Culori

bej