Palarie eleganta din sisal bicolora lila cu bej
Palarie eleganta din sisal bicolora lila cu bej

Palarie eleganta din sisal bicolora lila cu bej

Pret: 260.00lei

Cod produs: ROF 318 ABACA LILA / BEJ

260.00lei

Cumpara in siguranta

Palarie eleganta din sisal bicolora lila cu bej

Aceasta palarie eleganta din sisal bicolora lila cu bej, decorata cu trandafiri din satin si funda este foarte potrivita pentru tinute de gala, carora le va da un plus de rafinament. Palaria bicolora din sisal va inviora o tinuta monocroma sau va completa in mod ideal tinute in nuante de lila, bej sau culori complementare.

Aceasta palarie diafana este realizata manual din sisal si satin. Aceasta palarie eleganta din sisal bicolora, intr-o combinatie de culori pastel, este un punct de culoare care va va scoate in evidenta tinuta la orice eveniment in care eleganta este cuvantul cheie. Cu borul usor asimetric (8,3 cm in fata / 6 cm in spate), aceasta palarie eleganta din sisal bicolora este un accesoriu clasic, pentru un stil care nu se va demoda niciodata. Palaria din sisal este piesa de rezistenta in categoria palariilor de ceremonie feminine de vara.

Eleganta tinutelor de vara este completata de palariile din sisal diafan.

Dimensiuni:

Adancime palarie: 8 cm

Latime bor:

  • fata: 8,3 cm
  • spate: 6 cm

Doriti sa vedeti cum se aseaza aceasta palarie pe cap? Va invitam sa vizitati si blogul prietenei MAGAZINULUI DE PALARII,?Amy Hozat, unde veti putea regasi inspiratie.

Determinarea marimii potrivite

Stim cat de important este sa avem o dimensiune cat mai exacta pentru palaria pe care o achizitionati online. Magazinul nostru va pune la dispozitie marimi exprimate pentru adulti pe o scara XS ? XXXL, dar si in centimetri. Mai multe detalii despre cum puteti sa determinati marimea in vederea achizitionarii unui articol de pus pe cap puteti vedea in sectiunea GHID MARIMI.

Atunci cand marimea unui articol este disponibila doar in variantele S/M sau L/XL, acestea se vor potrivi astfel:

  • S/M pentru masurile S si M
  • L/XL pentru masurile L si XL.

In general, articolul respectiv este pevazut cu un elasic sau un alt sistem de ajustare. Sau, pur si simplu,? forma lui permite incadrarea in doua marimi.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea “ajustabila” sunt prevazute cu un sistem de ajustare a marimii pe interior.?

Articolele de pus pe cap care au mentiunea “one size” sunt realizate, in general, pe un calapod de masura universala. Ele se potrivesc masurilor S, M sau L.

ROF 318 ABACA LILA / BEJ

Informații suplimentare

Material

sisal

Dimensiuni

Adancime palarie: 8 cm Latime bor: ? fata: 8,3 cm ? spate: 6 cm

Marime

, , ,

Culori

lila / bej