Palarie fedora neagra
Palarie fedora neagra

Palarie fedora neagra

Pret: 290.00lei

Cod produs: E20-41 NEGRU

290.00lei

Cumpara in siguranta

Palarie fedora neagra

O palarie neagra cu pana atasabila, realizata din fetru de cea mai buna calitate, reprezinta un accesoriu care va da un plus de rafinament unei tinute foarte elegante. Nu ezitati sa o purtati atunci cand doriti sa lasati o buna impresie asupra tinutei dumneavoastra! Puteti purta aceasta palarie fedora deosebita atat cu pana atasata, cat si fara, aceasta fiind livrata separat.

O palarie cu boruri ample, realizata din fetru fin si subtire, este accesoriul de care nu va veti putea lipsi in acest sezon. Aceasta palarie este un accesoriu care nu se va demoda niciodata!

Dimensiuni palarie:

Adancime palarie: 10 cm

Latime bor: 6,5 cm

Va recomandam, de asemenea, si aceasta palarie fedora tip cowboy neagra.

Determinarea marimii potrivite

Stim cat de important este sa avem o dimensiune cat mai exacta pentru palaria pe care o achizitionati online. Magazinul nostru va pune la dispozitie marimi exprimate pentru adulti pe o scara XS ? XXXL, dar si in centimetri. Mai multe detalii despre cum puteti sa determinati marimea in vederea achizitionarii unui articol de pus pe cap puteti vedea in sectiunea GHID MARIMI.

Atunci cand marimea unui articol este disponibila doar in variantele S/M sau L/XL, acestea se vor potrivi astfel:

  • S/M pentru masurile S si M
  • L/XL pentru masurile L si XL.

In general, articolul respectiv este pevazut cu un elasic sau un alt sistem de ajustare. Sau, pur si simplu,? forma lui permite incadrarea in doua marimi.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea “ajustabila” sunt prevazute cu un sistem de ajustare a marimii pe interior.?

Articolele de pus pe cap care au mentiunea “one size” sunt realizate, in general, pe un calapod de masura universala. Ele se potrivesc masurilor S, M sau L.

E20-41 NEGRU

Informații suplimentare

Material

100% fetru din lana premium

Fabricatie

Handmade

Dimensiuni

Adancime palarie: 10 cm Latime bor: 6,5 cm

Marime

, , ,

Culori

negru