Palarie Panama cu bor mediu
Palarie Panama cu bor mediu

Palarie Panama cu bor mediu

Pret: 160lei

Cod produs: E30-03 / E34-02 AJUSTABILA

160.00lei

Palarie Panama cu bor mediu

Produs disponibil pentru precomanda

Cumpara in siguranta

Palarie Panama cu bor mediu

Aceasta palarie Panama cu bor mediu, realizata din paie fine, de culoare natur deschisa, este un accesoriu de vara cu prestanta, potrivita persoanelor cu atitudine. Palaria este maleabila si rezistenta la indoituri. Este prevazuta cu banda ripsata neagra, imbinata intr-o funda laterala discreta.

Palaria Panama este usoara, astfel incat este atat de placut de purtat in zilele insorite de vara. Este un accesoriu extrem de rafinat. Borul de 5 cm este unul echilibrat, neobturand vederea si protejand totodata de razele solare. Calota de 10 cm adancime o face sa fie o palarie foarte comoda si usor de purtat.

Palaria este one size. Totusi, este prevazuta cu o banda de elastic in interior, care o face sa se potriveasca intregii plaje de marimi.

Dimensiuni palarie Panama cu bor mediu:

Adancime palarie: 10 cm

Latime bor: 5 cm

De asemenea, va recomandam si alte palarii din categoria Panama.

Determinarea marimii potrivite

Intrucat stim cat de important este sa avem o dimensiune cat mai exacta pentru palaria pe care o achizitionati online, magazinul nostru va pune la dispozitie marimi exprimate pentru adulti atat pe scara XS ? XXXL, cat si in centimetri. Mai multe detalii despre cum puteti sa determinati marimea in vederea achizitionarii unui articol de pus pe cap puteti vedea in sectiunea GHID MARIMI.

Atunci cand marimea unui articol este disponibila doar in variantele S/M sau L/XL, acestea se vor potrivi astfel: S/M pentru masurile S si M, iar L/XL pentru masurile L si XL. In general, articolul respectiv este pevazut cu un elasic sau un alt sistem de ajustare sau forma lui permite pur si simplu incadrarea in doua marimi.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea “ajustabila” sunt prevazute cu un sistem de ajustare a marimii pe interior.?

Articolele de pus pe cap care au mentiunea “one size” sunt realizate, in general, pe un calapod de masura universala si se potrivesc masurilor S, M sau L.

E30-03 / E34-02 AJUSTABILA

Informații suplimentare

Material

paie de hartie

Dimensiuni

Adancime palarie: 10 cm Latime bor: 5 cm

Marime

Culori

natur