Palarie pork pie clasica neagra din paie
Palarie pork pie clasica neagra din paie

Palarie pork pie clasica neagra din paie

Pret: 180lei

Cod produs: E28-04 NEGRU AJUSTABILA

180.00lei

Produs disponibil pentru precomanda

Cumpara in siguranta

Palarie pork pie clasica neagra din paie

O palarie pork pie clasica neagra din paie este un accesoriu cu un mesaj deosebit, ea fiind asociata culturii jazz si ?spiritului liber. Aceasta este o palarie porkpie clasica, care poate accesoriza o tinuta eleganta, atat pentru doamne, cat si pentru domni.

O palarie pork pie natur din paie este un accesoriu chic si extrem de util in zilele de vara. Palaria este maleabila, rezistenta la indoituri, si este ?prevazuta cu o banda textila bicolora, cu imbinare discreta. Aceasta palarie porkpie de vara neagra este ajustabila! Palaria este varianta de vara excelenta pentru iubitorii de palarii porkpie!

Dimensiuni palarie porkpie:

Adancime palarie:? 8,5 cm

Latime bor: 4 cm

Va recomandam si aceasta palarie pork pie de vara cu funda.

Determinarea marimii potrivite

Intrucat stim cat de important este sa avem o dimensiune cat mai exacta pentru palaria pe care o achizitionati online, magazinul nostru va pune la dispozitie marimi exprimate pentru adulti atat pe scara XS ? XXXL, cat si in centimetri. Mai multe detalii despre cum puteti sa determinati marimea in vederea achizitionarii unui articol de pus pe cap puteti vedea in sectiunea GHID MARIMI.

Atunci cand marimea unui articol este disponibila doar in variantele S/M sau L/XL, acestea se vor potrivi astfel: S/M pentru masurile S si M, iar L/XL pentru masurile L si XL. In general, articolul respectiv este pevazut cu un elasic sau un alt sistem de ajustare. Sau, pur si simplu,? forma lui permite incadrarea in doua marimi.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea “ajustabila” sunt prevazute cu un sistem de ajustare a marimii pe interior.?

Articolele de pus pe cap care au mentiunea “one size” sunt realizate, in general, pe un calapod de masura universala si se potrivesc masurilor S, M sau L.

E28-04 NEGRU AJUSTABILA

Informații suplimentare

Material

paie de hartie tratata

Dimensiuni

Adancime palarie: 8,5 cm Latime bor: 4 cm

Marime

Culori

negru