Palarie texana apretata crem cu efect vintage
Palarie texana apretata crem cu efect vintage

Palarie texana apretata crem cu efect vintage

Pret: 310lei

Cod produs: E39-78

310.00lei

Palarie texana apretata crem cu efect vintage

Produs disponibil pentru precomanda

Marime: Ajustabila

Cumpara in siguranta cu

Palarie texana apretata crem cu efect vintage

Aceasta palarie texana apretata crem cu efect vintage este o palarie premium in categoria genului cowboy. Datorita apretarii puternice, palaria pastreaza o tinuta perfecta. Patternul antichizat pe zona extremitatilor palariei ii confera un aspect vintage unic. Palaria este prevazuta cu banda lata dubla din piele ecologica si decoratiuni metalice.  In partea frontala a benzii decorative este aplicata o decoratiune metalica specifica palariilor cowboy texane.

Aceasta palarie texana apretata crem cu efect vintage este rigida, datorita faptului ca este foarte bine apretata. Borul nu se poate modela. Palaria este una tipic masculina, insa poate fi incadrata cu succes si in tinutele doamnelor. Are prevazuta o banda lata elastica pe interior care o face sa tina palaria fixa intregii plaje de marimi.

Aceasta palarie cowboy de vara este un accesoriu nelipsit pentru domnii sau doamnele care fac activitati in aer liber.

Dimensiuni palarie texana apretata crem cu efect vintage:

Adancime palarie: 10 cm

Latime bor: 9 cm

Va recomandam si alte modele din gama palariilor cowboy.

Determinarea marimii potrivite

Intrucat stim cat de important este sa avem o dimensiune cat mai exacta pentru palaria pe care o achizitionati online, magazinul nostru va pune la dispozitie marimi exprimate pentru adulti atat pe scara XS – XXXL, cat si in centimetri. Mai multe detalii despre cum puteti sa determinati marimea in vederea achizitionarii unui articol de pus pe cap puteti vedea in sectiunea GHID MARIMI.

Atunci cand marimea unui articol este disponibila doar in variantele S/M sau L/XL, acestea se vor potrivi astfel: S/M pentru masurile S si M, iar L/XL pentru masurile L si XL. In general, articolul respectiv este pevazut cu un elasic sau un alt sistem de ajustare. Sau, pur si simplu,  forma lui permite incadrarea in doua marimi.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea „ajustabila” sunt prevazute cu un sistem de ajustare a marimii pe interior.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea „one size” sunt realizate, in general, pe un calapod de masura universala si se potrivesc masurilor S, M sau L.

E39-78

Palarie texana apretata crem cu efect vintage

Informații suplimentare

Material

paie de hartie tratata

Dimensiuni

Adancime palarie: 10 cm Latime bor: 9 cm

Marime

Culori

crem