Palarie trilby de vara
Palarie trilby de vara

Palarie trilby de vara

Pret: 140lei

Cod produs: E22-10c

140.00lei

Produs disponibil pentru precomanda

Cumpara in siguranta

Palarie trilby de vara

Aceasta palarie trilby de vara, cu banda neagra si bordura maro este un accesoriu extrem de util si elegant totodata in zilele insorite de vara. Palaria este de culoare natur, iar calota permite pielii capului sa respire fiind realizata din impletitura rara de paie. Borul, in schimb, este opac protejand fata de razele solare. Aceasta palarie este deosebit de functionala in zilele toride de vara.

Puteti purta aceasta palarie la plaja sau in oras, la tinute casual de vara. Va fi, cu siguranta, un accesoriu de care nu va veti mai putea desparti vara aceasta!

Dimensiuni palarie trilby:

Adancime palarie: 9,7 cm

Latime bor: 4,5 cm

Va recomandam si palaria trilby din paie natur cu dungi negre.

Determinarea marimii potrivite

Stim cat de important este sa avem o dimensiune cat mai exacta pentru palaria pe care o achizitionati online. Magazinul nostru va pune la dispozitie marimi exprimate pentru adulti pe o scara XS ? XXXL, dar si in centimetri. Mai multe detalii despre cum puteti sa determinati marimea in vederea achizitionarii unui articol de pus pe cap puteti vedea in sectiunea GHID MARIMI.

Atunci cand marimea unui articol este disponibila doar in variantele S/M sau L/XL, acestea se vor potrivi astfel:

  • S/M pentru masurile S si M
  • L/XL pentru masurile L si XL.

In general, articolul respectiv este pevazut cu un elasic sau un alt sistem de ajustare. Sau, pur si simplu,? forma lui permite incadrarea in doua marimi.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea “ajustabila” sunt prevazute cu un sistem de ajustare a marimii pe interior.?

Articolele de pus pe cap care au mentiunea “one size” sunt realizate, in general, pe un calapod de masura universala. Ele se potrivesc masurilor S, M sau L.

E22-10c

Informații suplimentare

Material

paie de hartie

Dimensiuni

Adancime palarie: 9,7 cm Latime bor: 4,5 cm

Marime

Culori

natur