Sapca SHERLOCK HOLMES din tweed cadrilat in tonuri de maro
Sapca Sherlock Holmes din tweed cadrilat in tonuri de maro

Sapca Sherlock Holmes din tweed cadrilat in tonuri de maro

Pret: 250lei

Cod produs: E27-50

250.00lei

Cumpara in siguranta

Sapca SHERLOCK HOLMES din tweed cadrilat in tonuri de maro

Sapca SHERLOCK HOLMES din tweed cadrilat in tonuri de maro este o sapca deerstalker tipic englezeasca, cu doua cozoroace. Ea a devenit celebra in intreaga lume datorita asocierii ei cu indragitul personaj de fictiune, detectivul Sherlock Holmes. Conceputa initial pentru vanatoare, pentru a proteja atat fata, cat si gatul vanatorului, sapca deerstalker a intrat in trendurile moderne, putand fi purtata si in tinute de zi smart casual, alaturi de paltoane si redingote. Sapca este realizata din tweed de calitate premium, de culoare maro. Este prevazuta cu lambouri laterale, care pot fi prinse in partea superioara a sepcii sau pot fi stranse sub barbie, pentru a proteja urechile de frig. Cele doua lambouri laterale sunt prinse cu funda satinata de culoare neagra, oferind un aer foarte chic.

Sapca?SHERLOCK HOLMES?este realizata din 100% lana si este prevazuta cu captusala interioara matlasata de culoare neagra.

Dimensiuni sapca:

Adancime sapca: 10 cm

Latime cozoroace : 5,5 cm

V-ar putea placea si aceasta sapca Sherlock Holmes din tweed herringbone bej.

Determinarea marimii potrivite

Intrucat stim cat de important este sa avem o dimensiune cat mai exacta pentru palaria pe care o achizitionati online, magazinul nostru va pune la dispozitie marimi exprimate pentru adulti atat pe scara XS ? XXXL, cat si in centimetri. Mai multe detalii despre cum puteti sa determinati marimea in vederea achizitionarii unui articol de pus pe cap puteti vedea in sectiunea GHID MARIMI.

Atunci cand marimea unui articol este disponibila doar in variantele S/M sau L/XL, acestea se vor potrivi astfel: S/M pentru masurile S si M, iar L/XL pentru masurile L si XL. In general, articolul respectiv este pevazut cu un elasic sau un alt sistem de ajustare. Sau, pur si simplu,? forma lui permite incadrarea in doua marimi.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea “ajustabila” sunt prevazute cu un sistem de ajustare a marimii pe interior.?

Articolele de pus pe cap care au mentiunea “one size” sunt realizate, in general, pe un calapod de masura universala si se potrivesc masurilor S, M sau L.

E27-50

Informații suplimentare

Material

100% lana

Dimensiuni

Adancime sapca: 10 cm Latime cozoroc : 5,5 cm

Marime

,

Culori

maro