Viziera de protectie transparenta albastra
Viziera de protectie transparenta albastra
18.00lei1,300.00lei Select options

Viziera de protectie transparenta albastra

Pret: lei

Cod produs: VIZ-01 ALBASTRU

18.00lei1,300.00lei

Golește
Cumpara in siguranta

Viziera de protectie transparenta albastra

Viziera de protectie transparenta albastra permite o respiratie confortabila si constituie una dintre cele mai eficiente bariere antiparticule. Viziera protejeaza excelent impotriva particulelor din aer, a vaporilor transmisi prin stranut sau prin simpla respiratie. Protejeaza in acelasi timp nasul, gura si ochii.

Viziere de protectie realizate artizanal – inlocuiesc cu succes vizierele profesionale de lucru. Vizierele noastre sunt realizate din PVC 200 microni si au un design ergonomic, acoperind practic toata fata si permitand o respiratie normala. Sunt reutilizabile, fiind sterilizabile cu detergenti obisnuiti sau cu substante biocide virucide si antibacteriene (clor, alcool 70%). Sistemul de prindere cu elastic le face ajustabile pe marime, iar aplicarea lor este extrem de usoara.

Vizierele noastre sunt rulabile!

Fata de alte produse existente pe piata, vizierele noastre sunt realizate dintr-un PVC subtire, dar foarte rezistent in acelasi timp. De aceea, se pot rula si se pot depozita usor in geanta intre purtari. De asemenea, dupa purtare, ele revin imediat la forma pliata.

Vizierele noastre se pot purta si de catre persoanele care poarta ochelari

Vizierele sunt perfect transparente si se pot purta si de catre persoanele care poarta ochelari de vedere. Vizierele noastre sunt usoare si au aplicat un strat gros de burete pentru a nu produce iritatii asupra pielii.

Purtate impreuna cu masca de protectie, aceste viziere de protectie cresc eficienta metodelor de protejare a sanatatii dumeavoastra la locul de munca sau pe strada.

Produsul este noniritant si permite circulatia aerului. Produsul este un accesoriu de protectie igienic si poate avea rol de izolare a cailor respiratorii ale purtatorilor fata de agentii atmosferici care ar putea provoca alergii, cum ar fi praf, polen sau fata de saliva persoanelor din jur. De asemenea, produsul are rol de protectie a mediului de lucru fata de picaturile de saliva ale utilizatorului.

Instructiuni de folosire:

Viziera din PVC protejeaza impotriva propagarii particulelor de saliva si limiteaza transferul vaporilor rezultati in urma stranutului sau tusirii. De asemenea, are rol de protectie impotriva inhalarii de particulele din mediul inconjurator.

Pentru o protectie eficienta, spalati-va pe maini cu apa si sapun sau dezinfectati mainile dupa orice atingere a vizierei in timpul purtarii. Procedati in acelasi fel si dupa indepartarea acesteia.

Instructiuni de spalare si sterilizare:

Vizierele din PVC se pot spala cu detergenti obisnuiti (sapun obisnuit) la temperaturi ridicate. Se sterilizeaza cu substante biocide virucide si antibacteriene (clor, alcool 70%). Recomandam curatarea si sterilizarea dupa fiecare utilizare.

Vizierele livrate nu sunt sterilizate. Recomandam sterilizarea conform instructiunilor de mai sus. De asemenea, recomandam utilizarea individuala a vizierelor. Nu utilizati viziera daca a mai fost utilizata de catre o alta persoana.

Dimensiuni viziera de protectie transparenta albastra:

L 30 x l 20 cm (pliata)
Grosime PVC: 200 microni

Produs fabricat in Romania.

Nu are filtru UV.

Acest produs nu este un dispozitiv medical si nu inlocuieste o viziera profesionala de protectie. MAGAZINUL DE PALARII nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele situatii de imbolnavire care pot surveni in timpul folosirii vizierei de protectie.

Din motive de igiena, acest produs nu se poate returna, conform art. 16 din OUG nr. 34/2014.

Vezi mai multe modele de viziere de protectie in categoria dedicata.

FOARTE IMPORTANT!

Avand in vedere starea de urgenta si criza sanitara declansata de pandemia coronavirus (COVID19), MAGAZINUL DE PALARII a decis ca in aceasta perioada sa comercializeze produse de protectie respiratorie doar catre populatie si unitati sanitare. De aceea, incercam sa mentinem preturi decente.

Colaboram cu producatori locali, iar prin aceasta contribuim la mentinerea unor locuri de munca.

In vederea realizarii acestei misiuni, MAGAZINUL DE PALARII nu vinde acest produs catre reselleri, societati comerciale care au ca scop revinderea mastilor de protectie sub marca proprie. Speram ca resellerii sa inteleaga pozitia noastra in aceasta perioada. Produsele headwear (palarii, sepci, si alte articole de pus pe cap) nu fac obiectul acestei prevederi.

Acest produs este distribuit strict la nivel national.

VIZ-01 ALBASTRU

Informații suplimentare

Material

PVC

Dimensiuni

L 30 x l 20 cm (pliata)
Grosime PVC: 200 microni

Marime

Culori

albastru

Cantitate

17 lei/bucata – Set 2 bucati, 18 lei/bucata, 16 lei/bucata – Set 5 bucati, 15 lei/bucata – Set 10 bucati, 14 lei/bucata – Set 50 bucati, 13 lei/bucata – Set 100 bucati