Vizor rulabil albastru
Vizor rulabil albastru

Vizor rulabil albastru

Pret: 60lei

Cod produs: E22-50 ALBASTRU

60.00lei

Produs disponibil pentru precomanda

Cumpara in siguranta

Vizor rulabil albastru

Un vizor rulabil albastru nu trebuie sa lipseasca din garderoba dumneavoastra atunci cand doriti sa va protejati in permanenta tenul de soarele puternic al verii. Accesoriu deosebit de util, datorita versatilitatii lui, vizorul rulabil din paie este ideal in vacante si excursii. Cand soarele nu mai este atat de puternic, tot ce aveti de facut este sa il impaturati si sa il plasati in geanta sau in poseta. Ocupa atat de putin loc in deplasari, incat nu va veti mai desparti de el.

Acest accesoriu este prevazut cu sweatband si interiorul cozorocului este captusit cu material textil. Vizorul este reglabil pe circumferinta capului, el imbinandu-se la spate cu scai, in doua parti.

Dimensiuni vizor rulabil albastru:

Latime cozoroc fata: 10,5 cm

Determinarea marimii potrivite

Stim cat de important este sa avem o dimensiune cat mai exacta pentru palaria pe care o achizitionati online. Magazinul nostru va pune la dispozitie marimi exprimate pentru adulti pe o scara XS – XXXL, dar si in centimetri. Mai multe detalii despre cum puteti sa determinati marimea in vederea achizitionarii unui articol de pus pe cap puteti vedea in sectiunea GHID MARIMI.

Atunci cand marimea unui articol este disponibila doar in variantele S/M sau L/XL, acestea se vor potrivi astfel:

  • S/M pentru masurile S si M
  • L/XL pentru masurile L si XL.

In general, articolul respectiv este pevazut cu un elasic sau un alt sistem de ajustare. Sau, pur si simplu,  forma lui permite incadrarea in doua marimi.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea “ajustabila” sunt prevazute cu un sistem de ajustare a marimii pe interior. 

Articolele de pus pe cap care au mentiunea “one size” sunt realizate, in general, pe un calapod de masura universala. Ele se potrivesc masurilor S, M sau L.

E22-50 ALBASTRU

Informații suplimentare

Material

paie de hartie

Dimensiuni

Latime cozoroc: 10,5 cm

Marime

Culori

albastru