Bereta angora rosie
Bereta angora rosie

Bereta angora rosie

Pret: 140lei

Cod produs: E38-08 ROSU

140.00lei

Bereta angora rosie

Produs disponibil pentru precomanda

Marime: Ajustabila

Cumpara in siguranta cu

Bereta angora rosie

Aceasta bereta angora rosie face parte din categoria accesoriilor clasice, care nu se vor demoda prea curand. Nu veti gresi daca o veti asorta la o tinuta casual, dar cu putina imaginatie o veti putea integra si in tinute casual elegante. Bereta angora rosie este realizata dintr-o compozitie de 50% angora si 50% polyester. Este extrem de moale si pufoasa la atingere, dar are o tinuta impecabila. Este foarte calduroasa si acest lucru o face sa fie potrivita pentru purtare in sezonul rece. Adaugati o pata de culoare in tinuta dumenavoastra vestimentara din sezonul rece cu aceatsa bereta angora rosie!

Bereta este potrivita pentru masura M si are sistem de ajustare inspre masuri mai mici.

Dimensiuni bereta angora rosie:

Adancime bereta: 4 cm

Nu ati gasit exact bereta pe care o cautati? Va invitam sa vizualizati si alte modele in sectiunea dedicata.

Determinarea marimii potrivite

Intrucat stim cat de important este sa avem o dimensiune cat mai exacta pentru palaria pe care o achizitionati online, magazinul nostru va pune la dispozitie marimi exprimate pentru adulti atat pe scara XS – XXXL, cat si in centimetri. Mai multe detalii despre cum puteti sa determinati marimea in vederea achizitionarii unui articol de pus pe cap puteti vedea in sectiunea GHID MARIMI.

Atunci cand marimea unui articol este disponibila doar in variantele S/M sau L/XL, acestea se vor potrivi astfel: S/M pentru masurile S si M, iar L/XL pentru masurile L si XL. In general, articolul respectiv este pevazut cu un elasic sau un alt sistem de ajustare. Sau, pur si simplu,  forma lui permite incadrarea in doua marimi.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea „ajustabila” sunt prevazute cu un sistem de ajustare a marimii pe interior.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea „one size” sunt realizate, in general, pe un calapod de masura universala si se potrivesc masurilor S, M sau L.

E38-08 ROSU

Bereta angora rosie

Informații suplimentare

Material

50% angora
50% acrylic

Dimensiuni

Adancime bereta: 4 cm

Marime

Culori

rosu