Shopping Cart

Politica de preturi si taxare

Preturi corecte!

Politica de preturi a Magazinului de palarii presupune preturi corecte. Nu agream taxele ascunse si consideram ca pretul platit de dumneavoastra pentru produsele noastre trebuie sa fie clar si ferm. Mentinerea pretului ofertat pentru un client este limitata astfel:

  • La durata de valabilitate a unei facturi proforma, trimise in vederea efectuarii platii prin transfer bancar pentru un articol comandat. Chiar daca in perioada de valabilitate a unei facturi proforma Magazinul de palarii modifica pe website pretul acelui articol, clientul va plati pretul ofertat prin factura proforma.
  • Pe toata perioada cuprinsa intre momentul plasarii comenzii pentru un produs neexistent in stoc, dar disponibil la comanda.

Fara TVA!

S.C. TOP HAT S.R.L. nu este platitoare de TVA. Prin urmare, pretul pe care vi-l oferim in Magazinul de palarii nu este purtator de TVA. Preturile sunt exprimate in lei (RON) si sunt actualizate la zi.

Taxa de transport

Preturile afisate pe site includ  toate taxele, insa nu includ taxa de transport. Taxa de transport se calculeaza si se afiseaza automat, la finalizarea comenzii, in functie de metoda de livrare aleasa. Taxa de transport se evidentiaza distinct  pe factura emisa catre dumneavoastra se achita:

  • la momentul platii anticipate (pentru comenzile cu plata prin transfer bancar);
  • la primirea produselor (pentru comenzile cu plata ramburs).

Pentru detalii complete referitoare la taxele de transport in raport cu kilometrii exteriori, va rugam sa consultati sectiunea LIVRARE. Trebuie sa mentionam faptul ca preturile oferite clientilor nostri pentru transport sunt preturi preferentiale, stabilite in urma parteneriatului nostru cu Fan Courier, si sunt valabile in conditiile includerii lor pe factura pe care o emitem catre dumneavoastra.

Discounturi

Magazinul de palarii  practica discounturi periodice pentru clienti, acestea fiind afisate in magazin prin marcaj corespunzator, si deal-uri particulare pentru clientii fideli, pentru comenzi cu volum sau pentru persoane juridice. Pentru negocierea unui deal, va rugam sa ne contactati.