Shopping Cart

Termeni si conditii

DATELE INTREPRINDERII INDIVIDUALE:

DAVID RODICA EUFROSINA I.I.

Str. Axente Sever nr. 9 ap. 1

Sibiu, jud. Sibiu, cod postal: 550247

CIF: 28381592

Nr. de ordine in Registrul Comertului: F32/416/2011

Operator de Date cu Caracter Personal nr. 28279

Domeniul magazinuldepalarii.ro, impreuna cu magazinul virtual si toate instrumentele software / baze de date necesare, este operat de Intreprinderea Individuala DAVID RODICA EUFROSINA, in scopul comercializarii produselor prezentate in Magazinul de palarii.

CONDITII DE UTILIZARE

Folosirea, vizitarea si cumpararea produselor din magazinul online www.magazinuldepalarii.ro implica acceptarea urmatoarelor termeni si conditii:

ACCESAREA WEBSITE-ULUI

Ne rezervam dreptul sa inregistram si sa stocam urmatoarele informatii referitoare la accesarea acestui site: data si ora, pagina, IP, agent utilizator, referrer, locatie.

Intreprinderea Individuala DAVID RODICA EUFROSINA garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest website si nu ii confera dreptul de a descarca, de a modifica sau de a reproduce partial sau integral website-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor Intreprinderii Individuale DAVID RODICA EUFROSINA, fara acordul scris al titularului acesteia.

Este interzisa accesarea acestui site cu programe de download automat fara permisiunea expresa din partea noastra. Ne rezervam dreptul de a lua masurile legale care se impun impotriva persoanelor fizice sau juridice care acceseaza magazinul nostru online cu astfel de programe.

INFORMATIILE DE PE WEBSITE

Ne rezervam dreptul de a putea efectua orice modificari ale prezentelor prevederi, precum si dreptul de a aduce orice modificari site-ului www.magazinuldepalarii.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari care ar putea afecta website-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Intreprinderea Individuala DAVID RODICA EUFROSINA nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc.

Nu raspundem de continutul, calitatea sau natura comentariilor introduse de vizitatori.

Intreprinderea Individuala DAVID RODICA EUFROSINA nu raspunde de continutul, calitatea sau natura website-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe website-ul www.magazinuldepalarii.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii website-urilor in cauza.

Nu raspundem pentru defectiunile datorate serverului pe care este gazduit website-ul sau pentru problemele cauzate de functionalitatea conexiunii de Internet.

Depunem, in permanenta, toate eforturile pentru ca informatiile din magazinul online www.magazinuldepalarii.ro sa fie actualizate. Orice informatie prezenta in acest website sau orice subiect imprimat, inclusiv email-urile trimise de catre www.magazinuldepalarii.ro, pot fi modificate sau aduse la zi, in orice moment, fara un anunt prealabil.

E-MAILURI

Prin abonarea la newsletter-ele noastre periodice se considera ca utilizatorul consimte primirea de emailuri periodice cu informatii diverse din partea magazinului online www.magazinuldepalarii.ro.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al acestui site (texte, imagini, elemente grafice, logo-uri, design, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi etc.) este proprietatea Intreprinderii Individuale DAVID RODICA EUFROSINA, a asociatilor sau partenerilor sai si este protejat in conformitate cu prevederile Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe si a legislatiei privind dreptul de proprietate intelectuala.

Preluarea fara acordul scris a oricaror elemente enumerate mai sus fara acordul scris al Intreprinderii Individuale DAVID RODICA EUFROSINA este considerata a fi furt si ne rezervam dreptul de a actiona in instanta persoanele fizice / juridice in cauza.

Pentru sesizari in legatura cu incalcarea drepturilor de copyright pentru continutul nostru de catre alte website-uri, va rugam sa ne scrieti pe adresa de e-mail magazinuldepalarii@gmail.com

PRODUSELE NOASTRE

Toate articolele afisate in magazin sunt de cea mai buna calitate. Chiar daca au stoc “0”, produsele se pot comanda, la acelasi pret cu cel afisat pentru articolul din magazin, insa trebuie sa aveti in vedere ca acest lucru presupune un termen de livrare mai mare. La preluarea comenzii, va vom contacta si va vom comunica acest termen.

Magazinul de palarii poate modifica sau actualiza oricand informatiile referitoare la produse si poate oricand sa faca schimbari in baza de date, eliminari sau modificari ale produselor si serviciilor adiacente, fara un anunt prealabil.

Toate produsele afisate sunt vandute cu prima ocazie Magazinul de palarii nu va efectua vanzari prioritare sau rezervari de produse decat pe baza de comanda ferma cu plata in avans.

Este posibil ca livrarea anumitor articole afisate in Magazinul de palarii sa nu fie posibila in anumite intervale de timp, chiar daca in in descrierea acestora este specificat altfel. In aceste cazuri, vom lua imediat legatura cu dumneavoastra, va vom explica situatia punctual si vom face tot posibilul sa va oferm variante alternative, care sa intruneasca cerintele dumneavoastra. Nu sunteti obligat(-a) sa acceptati aceste variante alternative, caz in care se va renunta, in mod amiabil, la comanda.

COMANDA IN MAGAZIN

Comanda in Magazinul de palarii se poate realiza prin modalitatile puse la dispozitie in sectiunea CUM CUMPAR?

Este interzisa furnizarea de date false sau incomplete la transmiterea unei comenzi, caz in care ne rezervam dreptul de a nu mai onora ulterior comenzile persoanelor respective decat in baza platii anticipate sau, in functie de gravitatea situatiei, de a lua masuri legale impotriva persoanelor in cauza.

Odata plasata comanda, clientul este de acord cu descrierea afisata in pagina produsului, cu termenii specifici afisati in pagina de comanda, cu preturile produselor si cu costul de expediere, afisate in cosul de cumparaturi.

In cazurile in care s-a agreat modalitatea de plata in sistem ramburs, iar clientul refuza primirea coletului cu plata la destinatie, ne rezervam dreptul de a inceta orice colaborare viitoare si de a nu mai onora comenzi ulterioare pentru acel client.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

POLITICA DE PRETURI SI TAXARE

DURATA PRELUCRARII UNEI COMENZI

LIVRARE

POLITICA DE RETUR

Formular de retragere

PROCEDURA DE SOLUTIONARE A RECLAMATIILOR

Orice conflict aparut intre Magazinul de palarii si clientii sai se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti.

Daca aveti probleme legate de o comanda sau daca sunteti nemultumit(a) de felul in care comanda dumneavoastra a fost procesata, va rugam sa sunati la tel. 0747533887 pentru o conciliere interna gratuita. Va asiguram ca vom face tot posibilul sa rezolvam in cel mai scurt timp problema pe care o intampinati.

In cazul in care s-au depus toate eforturile pentru o conciliere amiabila fara insa a se ajunge la un consens, se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor va fi deferita instantelor competente de judecata.