Bereta military neagra din lana
Bereta military neagra din lana 100%

Bereta military neagra din lana 100%

Pret: 150lei

Cod produs: E29-86 NEGRU

150.00lei

Bereta military neagra din lana 100%

Marime: One size

Cumpara in siguranta cu

Bereta military neagra din lana 100%

Aceasta bereta military neagra din lana 100% face parte din categoria accesoriilor clasice, care nu se vor demoda prea curand. Avand bordura inferioara din piele ecologica neagra si gaurele de aerisire in lateral, se distinge de o bereta frantuzeasca tipica si o face potrivita cu stilul functional de vestimentatie militar, masculin. Nu veti gresi daca o veti asorta la o tinuta casual.

Bereta military neagra din lana este realizata din lana de foarte buna calitate. Este maleabila si pliabila, dar are tinuta. Este potrivita atat pentru purtare in sezonul rece, cat si in sezoanele mai calde, cu zile ploioase.

Dimensiuni bereta military neagra din lana 100%:

Adancime bereta: 4 cm

Nu ati gasit exact bereta pe care o cautati? Va invitam sa vizualizati si alte modele in sectiunea dedicata.

Determinarea marimii potrivite

Intrucat stim cat de important este sa avem o dimensiune cat mai exacta pentru palaria pe care o achizitionati online, magazinul nostru va pune la dispozitie marimi exprimate pentru adulti atat pe scara XS – XXXL, cat si in centimetri. Mai multe detalii despre cum puteti sa determinati marimea in vederea achizitionarii unui articol de pus pe cap puteti vedea in sectiunea GHID MARIMI.

Atunci cand marimea unui articol este disponibila doar in variantele S/M sau L/XL, acestea se vor potrivi astfel: S/M pentru masurile S si M, iar L/XL pentru masurile L si XL. In general, articolul respectiv este pevazut cu un elasic sau un alt sistem de ajustare. Sau, pur si simplu,  forma lui permite incadrarea in doua marimi.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea „ajustabila” sunt prevazute cu un sistem de ajustare a marimii pe interior.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea „one size” sunt realizate, in general, pe un calapod de masura universala si se potrivesc masurilor S, M sau L.

E29-86 NEGRU

Bereta military neagra din lana 100%

Informații suplimentare

Material

lana 100%

Dimensiuni

Adancime bereta: 4 cm

Marime

, , ,

Culori

negru