Canotiera de vara rosu burgund
Canotiera de vara rosu burgund

Canotiera de vara rosu burgund

Pret: 140lei

Cod produs: E30-14 ROSU BURGUND

140.00lei

Produs disponibil pentru precomanda

Cumpara in siguranta

Canotiera de vara rosu burgund

Canotiera de vara rosu burgund este o palarie deosebita, pe care o puteti asorta la o multitudine de tinute colorate vara aceasta! Este realizata din paie si este ajustabila pe interior. Este prevazuta cu banda ripsata de culoare neagra. Borul semirigid si suficient de amplu va va proteja de soare. Forma palariei permite accesorizarea acestei canotiere cu flori textile sau, pentru o tinuta in tendinte, cu flori naturale sau voaleta. Este o palarie potrivita atat pentru doamne cat si pentru domni. O palarie de care nu va veti mai putea desparti toata vara aceasta!

Palaria este varianta de vara excelenta pentru iubitorii de palarii porkpie, dar care prefera functionalitatea unei palarii cu bor amplu.

Dimensiuni canotiera:

Adancime palarie: 9,5 cm

Latime bor: 5,50 cm

Va recomandam ca alternativa si aceasta palarie pork pie canotier.

Determinarea marimii potrivite

Intrucat stim cat de important este sa avem o dimensiune cat mai exacta pentru palaria pe care o achizitionati online, magazinul nostru va pune la dispozitie marimi exprimate pentru adulti atat pe scara XS ? XXXL, cat si in centimetri. Mai multe detalii despre cum puteti sa determinati marimea in vederea achizitionarii unui articol de pus pe cap puteti vedea in sectiunea GHID MARIMI.

Atunci cand marimea unui articol este disponibila doar in variantele S/M sau L/XL, acestea se vor potrivi astfel: S/M pentru masurile S si M, iar L/XL pentru masurile L si XL. In general, articolul respectiv este pevazut cu un elasic sau un alt sistem de ajustare. Sau, pur si simplu,? forma lui permite incadrarea in doua marimi.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea “ajustabila” sunt prevazute cu un sistem de ajustare a marimii pe interior.?

Articolele de pus pe cap care au mentiunea “one size” sunt realizate, in general, pe un calapod de masura universala si se potrivesc masurilor S, M sau L.

E30-14 ROSU BURGUND

Informații suplimentare

Material

paie

Dimensiuni

Adancime palarie: 9 cm Latime bor: 5,5 cm

Marime

Culori

rosu burgund