Canotiera neagra
Canotiera neagra cu funda laterala

Canotiera neagra cu funda laterala

Pret: 160lei

Cod produs: E30-17 NEGRU

160.00lei

Canotiera neagra cu funda laterala

Produs disponibil pentru precomanda

Cumpara in siguranta

Canotiera neagra cu funda laterala

Aceasta canotiera neagra aduce un aer chic tinutelor dumneavoastra! Palaria este realizata din paie de polyester semirigide de culoare neagra. Este decorata cu banda ripsata lata de culoare neagra, cu dungi subtile albe si rosii, imbinata intr-o funda generoasa. Borul semirigid si suficient de amplu va va proteja de soare. Aceasta canotiera este prevazuta cu sistem de ajustare pe interior!

Palaria este varianta de vara excelenta pentru iubitoarele de palarii canotier, dar care prefera extravaganta unei palarii negre.

Dimensiuni canotiera neagra cu funda laterala:

Adancime palarie: 7 cm

Latime bor: 6 cm

Va recomandam sa vizualizati si alte modele de palarii canotier.

Determinarea marimii potrivite

Intrucat stim cat de important este sa avem o dimensiune cat mai exacta pentru palaria pe care o achizitionati online, magazinul nostru va pune la dispozitie marimi exprimate pentru adulti atat pe scara XS ? XXXL, cat si in centimetri. Mai multe detalii despre cum puteti sa determinati marimea in vederea achizitionarii unui articol de pus pe cap puteti vedea in sectiunea GHID MARIMI.

Atunci cand marimea unui articol este disponibila doar in variantele S/M sau L/XL, acestea se vor potrivi astfel: S/M pentru masurile S si M, iar L/XL pentru masurile L si XL. In general, articolul respectiv este pevazut cu un elasic sau un alt sistem de ajustare. Sau, pur si simplu,? forma lui permite incadrarea in doua marimi.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea “ajustabila” sunt prevazute cu un sistem de ajustare a marimii pe interior.?

Articolele de pus pe cap care au mentiunea “one size” sunt realizate, in general, pe un calapod de masura universala si se potrivesc masurilor S, M sau L.

E30-17 NEGRU

Informații suplimentare

Material

polyester

Dimensiuni

Adancime palarie: 7 cm
Latime bor: 6 cm

Marime

Culori

negru