Cascheta military albastra
Cascheta military albastra

Cascheta military albastra

Pret: 290lei

Cod produs: E29-45

290.00lei

Cascheta military albastra

Cumpara in siguranta cu

Cascheta military albastra

Fiindca au revenit in trend caschetele de inspiratie militara, cascheta military albastra este accesoriul care se va integra perfect in aproape orice tinuta trendy. Cascheta este realizata din material textil, de culoare albastru inchis, iar cozorocul este intarit. Este prevazuta cu o banda textila de culoare albastru deschis. Are, de asemenea, un snur, prins in laterale cu nasturi metalici si? un orificiu de aerisire.

Cascheta military este un accesoriu statement nonconformist, care va va pune in evidenta orice tinuta indrazneata, fiind piesa de rezistenta a sezonului.

Dimensiuni cascheta military:

Adancime cascheta:

– spate: 6,5 cm

– fata?: 9 cm

Latime cozoroc: 5,50 cm

Va recomandam si aceasta cascheta military neagra cu snur.

Determinarea marimii potrivite

Intrucat stim cat de important este sa avem o dimensiune cat mai exacta pentru palaria pe care o achizitionati online, magazinul nostru va pune la dispozitie marimi exprimate pentru adulti atat pe scara XS – XXXL, cat si in centimetri. Mai multe detalii despre cum puteti sa determinati marimea in vederea achizitionarii unui articol de pus pe cap puteti vedea in sectiunea GHID MARIMI.

Atunci cand marimea unui articol este disponibila doar in variantele S/M sau L/XL, acestea se vor potrivi astfel: S/M pentru masurile S si M, iar L/XL pentru masurile L si XL. In general, articolul respectiv este pevazut cu un elasic sau un alt sistem de ajustare. Sau, pur si simplu,  forma lui permite incadrarea in doua marimi.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea „ajustabila” sunt prevazute cu un sistem de ajustare a marimii pe interior.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea „one size” sunt realizate, in general, pe un calapod de masura universala si se potrivesc masurilor S, M sau L.

E29-45

Cascheta military albastra

Informații suplimentare

Material

polyester

Dimensiuni

Adancime cascheta: – spate: 6,5 cm – fata : 9 cm Latime cozoroc: 5,50 cm

Marime

, ,

Culori

albastru