Half hat burgund cu pene
Half hat burgund cu pene

Half hat burgund cu pene

Pret: 310lei

Cod produs: E23-101 BURGUND

310.00lei

Produs disponibil pentru precomanda

Marime: One size

Cumpara in siguranta cu

Half hat burgund cu pene

Accesoriu headwear desprins din anii ?20 , acest half hat burgund cu pene din fetru, realizat in stil vintage, este elementul care nu poate lipsi dintr-un outfit tipic anilor ?20 sau reinterpretat.

Aceasta palarie eleganta de culoare burgund acopera aproximativ o treime din cap. Prin urmare, ar putea avea nevoie de fixare, in special in situatia in care o purtati cu o coafura sofisticata. La fixarea palariei poate fi de ajutor si sistemul interior de ajustare, accesoriul fiind ajustabil pe interior.

Dimensiuni palarie:

Adancime palarie: 7 cm

Va recomandam si acest half hat intr-o nuanta de negru.

Doriti sa vedeti cum se aseaza aceasta palarie pe cap? Va invitam sa vizitati si blogul prietenei MAGAZINULUI DE PALARII,?Amy Hozat, unde veti putea regasi inspiratie.

Determinarea marimii potrivite

Stim cat de important este sa avem o dimensiune cat mai exacta pentru palaria pe care o achizitionati online. Magazinul nostru va pune la dispozitie marimi exprimate pentru adulti pe o scara XS ? XXXL, dar si in centimetri. Mai multe detalii despre cum puteti sa determinati marimea in vederea achizitionarii unui articol de pus pe cap puteti vedea in sectiunea GHID MARIMI.

Atunci cand marimea unui articol este disponibila doar in variantele S/M sau L/XL, acestea se vor potrivi astfel:

  • S/M pentru masurile S si M
  • L/XL pentru masurile L si XL.

In general, articolul respectiv este pevazut cu un elasic sau un alt sistem de ajustare. Sau, pur si simplu,? forma lui permite incadrarea in doua marimi.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea „ajustabila” sunt prevazute cu un sistem de ajustare a marimii pe interior.?

Articolele de pus pe cap care au mentiunea „one size” sunt realizate, in general, pe un calapod de masura universala. Ele se potrivesc masurilor S, M sau L.

E23-101 BURGUND

Informații suplimentare

Material

fetru din lana pene

Fabricatie

Handmade

Marime

Culori

burgund