Ochelari de aviator / motociclist RETRO NAZI cu lentile RAINBOW
Ochelari de aviator / motociclist RETRO NAZI cu lentile RAINBOW

Ochelari de aviator / motociclist RETRO NAZI cu lentile RAINBOW

Pret: 150lei

Cod produs: E20-88 RAINBOW

150.00lei

Produs disponibil pentru precomanda

Cumpara in siguranta cu

Ochelari de aviator motociclist RETRO NAZI cu lentile RAINBOW

Ochelari de aviator motociclist RETRO NAZI cu lentile RAINBOW. Sunt prevazuti cu burete moale, imbracat in piele ecologica, antisoc, care va vor proteja si impotriva vantului, a prafului si a insectelor daca ii veti purta ca accesoriu moto.

Pentru o tinuta extravaganta, acesti ochelari de motociclist pot reprezenta un accesoriu inedit. Ii puteti atasa unui joben sau unei alte palarii retro sau ii putati purta ca atare, la diverse tinute tematice. Un exemplu concret puteti gasi aici.

Acesti ochelari de aviator RETRO NAZI sunt disponibili in mai multe variante: cu lentile galbene, cu lentile orange sau lentile negre.

Determinarea marimii potrivite

Stim cat de important este sa avem o dimensiune cat mai exacta pentru palaria pe care o achizitionati online. Magazinul nostru va pune la dispozitie marimi exprimate pentru adulti pe o scara XS ? XXXL, dar si in centimetri. Mai multe detalii despre cum puteti sa determinati marimea in vederea achizitionarii unui articol de pus pe cap puteti vedea in sectiunea GHID MARIMI.

Atunci cand marimea unui articol este disponibila doar in variantele S/M sau L/XL, acestea se vor potrivi astfel:

  • S/M pentru masurile S si M
  • L/XL pentru masurile L si XL.

In general, articolul respectiv este pevazut cu un elasic sau un alt sistem de ajustare. Sau, pur si simplu,? forma lui permite incadrarea in doua marimi.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea „ajustabila” sunt prevazute cu un sistem de ajustare a marimii pe interior.?

Articolele de pus pe cap care au mentiunea „one size” sunt realizate, in general, pe un calapod de masura universala. Ele se potrivesc masurilor S, M sau L.

E20-88 RAINBOW

Informații suplimentare

Marime

Culori

multicolor