Ochelari-de-aviator-motociclist-STEAMPUNK-RETRO-cu-finisaj-cupru
Ochelari de aviator / motociclist STEAMPUNK RETRO cu finisaj cupru

Ochelari de aviator / motociclist STEAMPUNK RETRO cu finisaj cupru

Pret: 90lei

Cod produs: E25-109 CUPRU

90.00lei

Produs disponibil pentru precomanda

Cumpara in siguranta

Descriere

Ochelari de aviator / motociclist STEAMPUNK RETRO cu finisaj cupru

Acesti ochelari de aviator / motociclist steampunk retro cu finisaj cupru sunt un accesoriu inedit. Ei pot fi purtati ca atare, pe cap, sau ca accesoriu pentru o palarie cu personalitate, in tinute extravagante. Ochelarii steampunk retro sunt prevazuti cu lentile duble, interschimbabile (o pereche de lentile transparente si o a doua pereche, negre). Sunt prevazuti cu elastic lat, reglabil, care le dau versatilitate acestor ochelari.

Pentru o tinuta extravaganta, acesti ochelari pot reprezenta un accesoriu inedit, pe care il puteti atasa unui joben sau unei alte palarii retro.

Pentru o tinuta extravaganta, acesti ochelari cu finisaj cupru pot reprezenta un accesoriu inedit, pe care il puteti atasa unui joben sau unei alte palarii retro.

Ti-ar putea placea si acesti ochelari de motociclist cu finisaj argintiu.

Determinarea marimii potrivite

Stim cat de important este sa avem o dimensiune cat mai exacta pentru palaria pe care o achizitionati online. Magazinul nostru va pune la dispozitie marimi exprimate pentru adulti pe o scara XS – XXXL, dar si in centimetri. Mai multe detalii despre cum puteti sa determinati marimea in vederea achizitionarii unui articol de pus pe cap puteti vedea in sectiunea GHID MARIMI.

Atunci cand marimea unui articol este disponibila doar in variantele S/M sau L/XL, acestea se vor potrivi astfel:

  • S/M pentru masurile S si M
  • L/XL pentru masurile L si XL.

In general, articolul respectiv este pevazut cu un elasic sau un alt sistem de ajustare. Sau, pur si simplu,  forma lui permite incadrarea in doua marimi.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea “ajustabila” sunt prevazute cu un sistem de ajustare a marimii pe interior. 

Articolele de pus pe cap care au mentiunea “one size” sunt realizate, in general, pe un calapod de masura universala. Ele se potrivesc masurilor S, M sau L.

E25-109 CUPRU

Informații suplimentare

Marime

Culori

cupru