Palarie AUSSIE din piele naturala neagra
Palarie AUSSIE din piele naturala neagra

Palarie AUSSIE din piele naturala neagra

Pret: 430lei

Cod produs: E35-55 NEGRU

430.00lei

Palarie AUSSIE din piele naturala neagra

Cumpara in siguranta cu

Palarie AUSSIE din piele naturala neagra

Aceasta palarie AUSSIE din piele naturala neagra este potrivita unei persoane cu atitudine. Poate fi purtata atat de barbati cat si de femei. Palaria poate fi purtata la activitati in aer liber, precum echitatia, vanatoarea, dar si alte activitati interesante in care este nevoie sa va protejati capul de soare sau vant. Palaria este prevazuta cu banda din piele impletita in aceeasi culoare, in care s-au inserat decoratiuni din imitatie de os. Design-ul palariei AUSSIE confera acestui accesoriu headwear spiritul australian al palariilor din piele. Palaria este prevazuta cu un sistem de aerisire cu gaurele laterale.

O palarie COWBOY din piele naturala este cu siguranta un must have pentru orice barbat care desfasoara activitati in aer liber.

Dimensiuni palarie AUSSIE din piele naturala neagra:

Adancime palarie : 7 cm

Latime bor : 7 cm

Nu ati gasit palaria cowboy pe care o cautati? Va invitam sa vizualizati si alte modele din piele naturala.

Determinarea marimii potrivite

Intrucat stim cat de important este sa avem o dimensiune cat mai exacta pentru palaria pe care o achizitionati online, magazinul nostru va pune la dispozitie marimi exprimate pentru adulti atat pe scara XS – XXXL, cat si in centimetri. Mai multe detalii despre cum puteti sa determinati marimea in vederea achizitionarii unui articol de pus pe cap puteti vedea in sectiunea GHID MARIMI.

Atunci cand marimea unui articol este disponibila doar in variantele S/M sau L/XL, acestea se vor potrivi astfel: S/M pentru masurile S si M, iar L/XL pentru masurile L si XL. In general, articolul respectiv este pevazut cu un elasic sau un alt sistem de ajustare. Sau, pur si simplu,  forma lui permite incadrarea in doua marimi.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea „ajustabila” sunt prevazute cu un sistem de ajustare a marimii pe interior.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea „one size” sunt realizate, in general, pe un calapod de masura universala si se potrivesc masurilor S, M sau L.

E35-55 NEGRU

Palarie AUSSIE din piele naturala neagra

Informații suplimentare

Material

piele naturala veritabila

Dimensiuni

Adancime palarie : 7 cm Latime bor : 7 cm

Marime

, , ,

Culori

negru