Palarie bucket CHILLI PEPPERS alba
Palarie bucket CHILLI PEPPERS alba

Palarie bucket CHILLI PEPPERS alba

Pret: 130lei

Cod produs: E37-24 ALB

130.00lei

Palarie bucket CHILLI PEPPERS alba

 

Produs disponibil pentru precomanda

Cumpara in siguranta

Palarie bucket CHILLI PEPPERS alba

Aceasta palarie bucket cu imprimeu cu ardei iuti este o piesa simpla prin forma, dar de mare efect prin patternul imprimat. Este o palarie care va aduce un plus de culoare si veselie tinutei dumneavoastra. Pe langa faptul ca este impermeabila si protejeaza capul, este si foarte chic.

Puteti sa o purtati impreuna cu alte haine vesele. Fiind moale si pliabila, o veti putea depozita in poseta atunci cand nu aveti nevoie de ea, fiindu-va la indemana atunci cand aveti nevoie sa va acoperiti capul. Este disponibila ca marime unica.

Dimensiuni Palarie bucket CHILLI PEPPERS alba:

Adancime palarie: 10 cm

Latime bor: 4,5 cm

Vezi si alte modele de palarii impermeabile de ploaie.

Determinarea marimii potrivite

Intrucat stim cat de important este sa avem o dimensiune cat mai exacta pentru palaria pe care o achizitionati online, magazinul nostru va pune la dispozitie marimi exprimate pentru adulti atat pe scara XS – XXXL, cat si in centimetri. Mai multe detalii despre cum puteti sa determinati marimea in vederea achizitionarii unui articol de pus pe cap puteti vedea in sectiunea GHID MARIMI.

Atunci cand marimea unui articol este disponibila doar in variantele S/M sau L/XL, acestea se vor potrivi astfel: S/M pentru masurile S si M, iar L/XL pentru masurile L si XL. In general, articolul respectiv este pevazut cu un elasic sau un alt sistem de ajustare. Sau, pur si simplu,? forma lui permite incadrarea in doua marimi.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea “ajustabila” sunt prevazute cu un sistem de ajustare a marimii pe interior.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea “one size” sunt realizate, in general, pe un calapod de masura universala si se potrivesc masurilor S, M sau L.

E37-24 ALB

Palarie bucket CHILLI PEPPERS alba

Informații suplimentare

Material

bumbac, polyester

Dimensiuni

Adancime palarie: 10 cm Latime bor: 4,5 cm

Marime

Culori

alb