Palarie clos neagra din fetru cu bor rasucit
Palarie clos neagra din fetru cu bor rasucit

Palarie clos neagra din fetru cu bor rasucit

Pret: 260lei

Cod produs: E19-57 VERDE-1

260.00lei

Palarie clos neagra din fetru cu bor rasucit

Produs disponibil pentru precomanda

Marime: One size

Cumpara in siguranta cu

Palarie clos neagra din fetru cu bor rasucit

Aceasta palarie clos neagra din fetru cu bor rasucit este este un articol de pus pe cap foarte chic si foarte feminin. Este foarte potrivita pentru a desavarsi o tinuta eleganta in sezonul rece. Daca doriti sa obtineti o tinuta sobra si eleganta, aceatsa palarie clos neagra din fetru cu bor rasucit va fi accesoriul potrivit de pus pe cap.

Borul rasucit este micut si ofera acel aer frantuzesc elegant intregii tinute. Aceasta palarie clos din fetru verde cu bor rasucit are un aspect vintage, dar actual totodata.

Puteti purta aceasta palarie la palton sau tunica, dar si in combinatii surprinzatoare cu o haina matlasata in culori moderne.

Dimensiuni palarie clos neagra din fetru cu bor rasucit:

Adancime palarie: 12 cm

Latime bor: 3,5 cm

Va recomandam si alte modele de palarii clos din categoria dedicata.

Determinarea marimii potrivite

Intrucat stim cat de important este sa avem o dimensiune cat mai exacta pentru palaria pe care o achizitionati online, magazinul nostru va pune la dispozitie marimi exprimate pentru adulti atat pe scara XS – XXXL, cat si in centimetri. Mai multe detalii despre cum puteti sa determinati marimea in vederea achizitionarii unui articol de pus pe cap puteti vedea in sectiunea GHID MARIMI.

Atunci cand marimea unui articol este disponibila doar in variantele S/M sau L/XL, acestea se vor potrivi astfel. S/M pentru masurile S si M, iar L/XL pentru masurile L si XL. In general, articolul respectiv este pevazut cu un elasic sau un alt sistem de ajustare. Sau, pur si simplu, forma lui permite incadrarea in doua marimi.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea “ajustabila” sunt prevazute cu un sistem de ajustare a marimii pe interior.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea “one size” sunt realizate, in general, pe un calapod de masura universala si se potrivesc masurilor S, M sau L.

E19-57 NEGRU

Palarie clos neagra din fetru cu bor rasucit

Informații suplimentare

Material

100% fetru de lana

Dimensiuni

Adancime palarie: 12 cm Latime bor (asimetric): – fata: 7 cm – spate: 4 cm

Marime

Culori

negru