Palarie cowboy din piele embosata cu efect uzat
Palarie cowboy din piele embosata cu efect uzat

Palarie cowboy din piele embosata cu efect uzat

Pret: 410.00lei

Cod produs: E31-06

410.00lei

Palarie cowboy din piele embosata cu efect uzat

Cumpara in siguranta cu

Palarie cowboy din piele embosata cu efect uzat

Aceasta palarie cowboy din piele embosata cu efect uzat este potrivita unei persoane cu atitudine. Poate fi purtata atat de barbati cat si de femei. Palaria poate fi purtata la activitati in aer liber, precum echitatia, vanatoarea, dar si alte activitati interesante in care este nevoie sa va protejati capul de soare sau vant.

Aceasta palarie cowboy din piele embosata cu efect uzat este o palarie solida, realizata integral din piele naturala nabuc. Calota palariei este facuta din piele embosata cu efect de tesatura. Este prevazuta cu banda impletita din piele ingusta de aceeasi culoare, imbinata la spate. Pielea din care este confectionata palaria este finsata brut, astfel incat sa pastreze un aspect uzat de ansamblu.

O palarie cowboy din piele embosata cu efect uzat este cu siguranta palaria cu care veti iesi in evidenta!

Dimensiuni palarie cowboy din piele embosata cu efect uzat:

Adancime palarie : 7 cm

Latime bor : 7 cm

Nu ati gasit palaria cowboy pe care o cautati? Va invitam sa vizualizati si alte modele de palarii din piele naturala.

Determinarea marimii potrivite

Intrucat stim cat de important este sa avem o dimensiune cat mai exacta pentru palaria pe care o achizitionati online, magazinul nostru va pune la dispozitie marimi exprimate pentru adulti atat pe scara XS – XXXL, cat si in centimetri. Mai multe detalii despre cum puteti sa determinati marimea in vederea achizitionarii unui articol de pus pe cap puteti vedea in sectiunea GHID MARIMI.

Atunci cand marimea unui articol este disponibila doar in variantele S/M sau L/XL, acestea se vor potrivi astfel: S/M pentru masurile S si M, iar L/XL pentru masurile L si XL. In general, articolul respectiv este pevazut cu un elasic sau un alt sistem de ajustare. Sau, pur si simplu,  forma lui permite incadrarea in doua marimi.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea „ajustabila” sunt prevazute cu un sistem de ajustare a marimii pe interior.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea „one size” sunt realizate, in general, pe un calapod de masura universala si se potrivesc masurilor S, M sau L.

E31-06

Palarie cowboy din piele embosata cu efect uzat

Informații suplimentare

Material

piele naturala nabuc

Dimensiuni

Adancime palarie : 7 cm Latime bor : 7 cm

Marime

, , ,

Culori

maro cu tenta de roscat