Palarie cowboy din piele neagra cu blana de ponei
Palarie cowboy din piele neagra cu blana de ponei

Palarie cowboy din piele neagra cu blana de ponei

Pret: 550lei

Cod produs: E28-33 NEGRU

550.00lei

Palarie cowboy din piele neagra cu blana de ponei

Cumpara in siguranta cu

Palarie cowboy din piele neagra cu blana de ponei

Aceasta palarie COWBOY din piele neagra cu blana de ponei este potrivita unei persoane cu atitudine. Poate fi purtata atat de barbati cat si de femei. Palaria poate fi purtata la activitati in aer liber, precum echitatia, vanatoarea, dar si alte activitati interesante in care este nevoie sa va protejati capul de soare sau vant. Este prevazuta cu banda din piele impletita neagra, cu mici decoratiuni metalice si sistem de aerisire cu gaurele laterale. Blana de ponei inserata imita pielea de vaca baltata si este vopsita in alb si negru. Felul cum sunt dispuse culorile din insertia ponei poate sa difere de la un exemplar la altul, astfle incat fiecare exemplar din acest model este o palarie unicat.

Blana de ponei sau pielea ponei este de fapt produsa din piele de bovine careia nu i se indeparteaza parul de pe suprafata ei. Procesul de prelucrare a acestui tip de piei este mai complicat, de aceea si costurile sunt mai ridicate.

O palarie COWBOY deosebita, cu insertie din piele de ponei este cu siguranta un accesoriu care va va scoate in evidenta tinuta!

Dimensiuni palarie cowboy din piele neagra cu blana de ponei:

Adancime palarie : 7 cm

Latime bor : 7 cm

Va recomandam si ale modele de palarii si accesorii de pus pe cap din piele naturala.

Nu ati gasit palaria cowboy pe care o cautati? Va invitam sa vizualizati si alte modele.

Determinarea marimii potrivite

Intrucat stim cat de important este sa avem o dimensiune cat mai exacta pentru palaria pe care o achizitionati online, magazinul nostru va pune la dispozitie marimi exprimate pentru adulti atat pe scara XS ? XXXL, cat si in centimetri. Mai multe detalii despre cum puteti sa determinati marimea in vederea achizitionarii unui articol de pus pe cap puteti vedea in sectiunea GHID MARIMI.

Atunci cand marimea unui articol este disponibila doar in variantele S/M sau L/XL, acestea se vor potrivi astfel: S/M pentru masurile S si M, iar L/XL pentru masurile L si XL. In general, articolul respectiv este pevazut cu un elasic sau un alt sistem de ajustare. Sau, pur si simplu,? forma lui permite incadrarea in doua marimi.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea „ajustabila” sunt prevazute cu un sistem de ajustare a marimii pe interior.?

Articolele de pus pe cap care au mentiunea „one size” sunt realizate, in general, pe un calapod de masura universala si se potrivesc masurilor S, M sau L.

E28-33 NEGRU

Palarie cowboy din piele neagra cu blana de ponei

Informații suplimentare

Material

piele naturala veritabila, piele de ponei

Dimensiuni

Adancime palarie : 7 cm Latime bor : 7 cm

Marime

, , ,

Culori

negru