Palarie din piele naturala maro cu tinte de alama
Palarie din piele naturala maro cu tinte de alama

Palarie din piele naturala maro cu tinte de alama

Pret: 410.00lei

Cod produs: E38-164

410.00lei

Palarie din piele naturala maro cu tinte de alama

Cumpara in siguranta cu

Palarie din piele naturala maro cu tinte de alama

Aceasta palarie din piele naturala maro cu tinte de alama si efect uzat este potrivita unei persoane cu atitudine. Poate fi purtata atat de barbati cat si de femei. Palaria poate fi purtata la activitati in aer liber, precum echitatia, vanatoarea, dar si alte activitati interesante in care este nevoie sa va protejati capul de soare sau vant.

Aceasta palarie din piele naturala maro cu tinte de alama este prevazuta cu banda din piele lata de aceeasi culoare, pe care sunt incrustate tintele metalice si un element metalic frontal. Pielea din care este confectionata palaria este finsata brut, astfel incat sa pastreze un aspect vintage de ansamblu. Desi este o palarie foarte solida, palaria este extrem de modelabila, avand sarma cusuta in bor.

O palarie COWBOY din piele naturala este cu siguranta un must have al sezonului!

Dimensiuni palarie din piele naturala maro cu tinte de alama:

Adancime palarie : 7 cm

Latime bor : 7 cm

Nu ati gasit palaria cowboy pe care o cautati? Va invitam sa vizualizati si alte modele de palarii din piele naturala.

Determinarea marimii potrivite

Intrucat stim cat de important este sa avem o dimensiune cat mai exacta pentru palaria pe care o achizitionati online, magazinul nostru va pune la dispozitie marimi exprimate pentru adulti atat pe scara XS – XXXL, cat si in centimetri. Mai multe detalii despre cum puteti sa determinati marimea in vederea achizitionarii unui articol de pus pe cap puteti vedea in sectiunea GHID MARIMI.

Atunci cand marimea unui articol este disponibila doar in variantele S/M sau L/XL, acestea se vor potrivi astfel: S/M pentru masurile S si M, iar L/XL pentru masurile L si XL. In general, articolul respectiv este pevazut cu un elasic sau un alt sistem de ajustare. Sau, pur si simplu,  forma lui permite incadrarea in doua marimi.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea „ajustabila” sunt prevazute cu un sistem de ajustare a marimii pe interior.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea „one size” sunt realizate, in general, pe un calapod de masura universala si se potrivesc masurilor S, M sau L.

E38-164

Palarie din piele naturala maro cu tinte de alama

Informații suplimentare

Material

piele naturala veritabila

Dimensiuni

Adancime palarie : 7 cm Latime bor : 7 cm

Marime

, , ,

Culori

maro