Palarie fedora din paie in degrade crem
Palarie fedora din paie in degrade crem

Palarie fedora din paie in degrade crem

Pret: 120.00lei

Cod produs: E26-03 AJUSTABILA CREM

120.00lei

Golește
Cumpara in siguranta

Descriere

Palarie fedora din paie in degrade crem

Aceasta palarie fedora din paie in degrade crem este un accesoriu tineresc, usor de asortat la tinute in tendinte actuale. Palaria este maleabila si foarte rezistenta la murdarire, datorita culorilor dispuse in degrade. Degrade-ul cromatic intre calota crem si borul negru ii confera acestei palarii un usor aer vintage, dar extrem de actual. Borul de lungime medie este suficient de amplu incat aceasta palarie fedora din paie sa fie extrem de utila in protejarea contra razelor solare. Fiti in tendinte vara aceasta cu palaria fedora din paie in degrade crem.

Unisex! Aceasta palarie este disponibila pe marimile S/M si L/XL, insa la acestea se adauga si un sistem de ajustare pe interior.

Dimensiuni:

Adancime palarie: 9,7 cm

Latime bor: 6,5 cm

V-ar putea placea si aceasta palarie fedora.

Determinarea marimii potrivite

Stim cat de important este sa avem o dimensiune cat mai exacta pentru palaria pe care o achizitionati online. Magazinul nostru va pune la dispozitie marimi exprimate pentru adulti pe o scara XS – XXXL, dar si in centimetri. Mai multe detalii despre cum puteti sa determinati marimea in vederea achizitionarii unui articol de pus pe cap puteti vedea in sectiunea GHID MARIMI.

Atunci cand marimea unui articol este disponibila doar in variantele S/M sau L/XL, acestea se vor potrivi astfel:

  • S/M pentru masurile S si M
  • L/XL pentru masurile L si XL.

In general, articolul respectiv este pevazut cu un elasic sau un alt sistem de ajustare. Sau, pur si simplu,  forma lui permite incadrarea in doua marimi.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea “ajustabila” sunt prevazute cu un sistem de ajustare a marimii pe interior. 

Articolele de pus pe cap care au mentiunea “one size” sunt realizate, in general, pe un calapod de masura universala. Ele se potrivesc masurilor S, M sau L.

E26-03 AJUSTABILA CREM

Informații suplimentare

Material

paie de hartie

Dimensiuni

Adancime palarie: 9,7 cm
Latime bor: 6,5 cm

Marime

,

Culori

crem/negru