Palarie Graffiti din fetru gri
Palarie Graffiti din fetru gri

Palarie Graffiti din fetru gri

Pret: 270lei

Cod produs: E23-155

270.00lei

Produs disponibil pentru precomanda

Cumpara in siguranta cu

Palarie Graffiti din fetru?gri

Un accesoriu statement, aceasta palarie Graffiti din fetru gri este o piesa deosebita, fiind inscriptionata cu mesaje in stilul grafitti. Este o palarie cloche, avand borurile reduse, din fetru moale, insa calota este realizata in stilul fedora. Aceasta palarie Graffiti din fetru este un accesoriu casual pentru o tinuta nonconformista. Palaria Graffiti este ajustabila si este realizata din fetru de lana 100 %.

Dimensiuni palarie Graffiti din fetru:

Adancime palarie: 12 cm

Latime bor: 6,8 cm

Daca doriti aceasta palarie intr-o culoare mai sobra, atunci palaria graffiti din fetru neagra pentru perfecta pentru dvs.

Determinarea marimii potrivite

Stim cat de important este sa avem o dimensiune cat mai exacta pentru palaria pe care o achizitionati online. Magazinul nostru va pune la dispozitie marimi exprimate pentru adulti pe o scara XS ? XXXL, dar si in centimetri. Mai multe detalii despre cum puteti sa determinati marimea in vederea achizitionarii unui articol de pus pe cap puteti vedea in sectiunea GHID MARIMI.

Atunci cand marimea unui articol este disponibila doar in variantele S/M sau L/XL, acestea se vor potrivi astfel:

  • S/M pentru masurile S si M
  • L/XL pentru masurile L si XL.

In general, articolul respectiv este pevazut cu un elasic sau un alt sistem de ajustare. Sau, pur si simplu,? forma lui permite incadrarea in doua marimi.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea “ajustabila” sunt prevazute cu un sistem de ajustare a marimii pe interior.?

Articolele de pus pe cap care au mentiunea “one size” sunt realizate, in general, pe un calapod de masura universala. Ele se potrivesc masurilor S, M sau L.

E23-155

Informații suplimentare

Material

100% fetru

Dimensiuni

Adancime palarie: 12 cm Latime bor: 6,8 cm

Marime

Culori

gri