Palarie Panama alba
Palarie Panama alba

Palarie Panama alba

Pret: 190lei

Cod produs: E24-14 ALB

190.00lei

Produs disponibil pentru precomanda

Cumpara in siguranta

Palarie Panama alba

Aceasta palarie Panama alba, realizata din paie fine, de un alb imaculat, este un accesoriu de vara cu prestanta, potrivita persoanelor cu atitudine. Palaria este maleabila, usoara si rezistenta la indoituri. Un accesoriu extrem de elegant, cu boruri ample. In plus, aceasta palarie este ajustabila!

Palaria Panama alba este maleabila si usoara, astfel incat este atat de usor de purtat in zilele insorite de vara. Este un accesoriu extrem de rafinat, cu boruri ample, de 7 cm si calota de 11,5 cm adancime. Se poate purta deopotriva la tinute elegante, cat si la tinute casual. O alegere excelenta pentru verile calduroase.

Dimensiuni palarie Panama alba:

Adancime palarie: 11,5 cm

Latime bor: 7 cm

Aceasta palarie este disponibila in mai multe culori: rosu inchisolive, bej inchis, alb unt si negru.

Determinarea marimii potrivite

Stim cat de important este sa avem o dimensiune cat mai exacta pentru palaria pe care o achizitionati online. Magazinul nostru va pune la dispozitie marimi exprimate pentru adulti pe o scara XS – XXXL, dar si in centimetri. Mai multe detalii despre cum puteti sa determinati marimea in vederea achizitionarii unui articol de pus pe cap puteti vedea in sectiunea GHID MARIMI.

Atunci cand marimea unui articol este disponibila doar in variantele S/M sau L/XL, acestea se vor potrivi astfel:

  • S/M pentru masurile S si M
  • L/XL pentru masurile L si XL.

In general, articolul respectiv este pevazut cu un elasic sau un alt sistem de ajustare. Sau, pur si simplu,  forma lui permite incadrarea in doua marimi.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea „ajustabila” sunt prevazute cu un sistem de ajustare a marimii pe interior. 

Articolele de pus pe cap care au mentiunea „one size” sunt realizate, in general, pe un calapod de masura universala. Ele se potrivesc masurilor S, M sau L.

E24-14 ALB

Informații suplimentare

Material

paie de hartie

Dimensiuni

Adancime palarie: 11,5 cm
Latime bor: 7 cm

Marime

Culori

alb unt