Palarie Panama ECUADOR originala
Palarie Panama ECUADOR originala

Palarie Panama ECUADOR originala

Pret: 490.00lei

Cod produs: E30-02-1

490.00lei

Palarie Panama ECUADOR originala

 

Cumpara in siguranta cu

Palarie Panama ECUADOR originala

Va oferim o superba palarie Panama ECUADOR de culoarea untului. Palaria este un produs original, realizat manual, din renumitele paie toquilla (Carludovica Palmata) care se gasesc numai in padurile ecuatoriene din Ecuador. Produsul rezultat este o palarie fina, cu boruri flexibile dar care isi mentin tinuta. Palaria este prevazuta cu clasica banda neagra.

Palaria Panama ECUADOR originala este pliabila!

Palaria Panama originala are o tinuta deosebita. In plus, calitatile recunoscute la nivel mondial ale paielor toquilla, ii dau acestei palarii maleabilitate si rezistenta la indoituri. Acestea reprezinta atuurile principale ale unei palarii originale realizate in Ecuador.

Aceasta palarie reprezinta un accesoriu extrem de rafinat, cu boruri ample.

O palarie Panama Ecuador originala – cadoul ideal!

Daca sunteti in cautarea unui cadou original, aceasta palarie va fi un cadou inedit. Ea poate fi livrata impreuna cu o cutie cutie de carton, in care o veti putea darui.

Dimensiuni palarie Panama Ecuador:

Adancime palarie: 10,5 cm

Latime bor: 5-7 cm (palariile sunt lucrate manual, iar latimea borului poate fi diferita de la un articol la altul)

De asemenea, va recomandam si aceasta palarie panama clasica din paie.

Determinarea marimii potrivite

Intrucat stim cat de important este sa avem o dimensiune cat mai exacta pentru palaria pe care o achizitionati online, magazinul nostru va pune la dispozitie marimi exprimate pentru adulti atat pe scara XS – XXXL, cat si in centimetri. Mai multe detalii despre cum puteti sa determinati marimea in vederea achizitionarii unui articol de pus pe cap puteti vedea in sectiunea GHID MARIMI.

Atunci cand marimea unui articol este disponibila doar in variantele S/M sau L/XL, acestea se vor potrivi astfel: S/M pentru masurile S si M, iar L/XL pentru masurile L si XL. In general, articolul respectiv este pevazut cu un elasic sau un alt sistem de ajustare. Sau, pur si simplu,? forma lui permite incadrarea in doua marimi.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea „ajustabila” sunt prevazute cu un sistem de ajustare a marimii pe interior.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea „one size” sunt realizate, in general, pe un calapod de masura universala si se potrivesc masurilor S, M sau L.

E30-02

Palarie Panama ECUADOR originala

Informații suplimentare

Material

100% Carludovica Palmata (paie toquilla)

Dimensiuni

Adancime palarie: 10,5 cm Latime bor: 5-7 cm

Marime

, , , , ,

Culori

alb unt