Palarie Panama MONTECRISTI COLONIALA
Palarie Panama MONTECRISTI COLONIALA

Palarie Panama MONTECRISTI COLONIALA

Pret: 520.00lei

Cod produs: E30-01

520.00lei

Cumpara in siguranta cu

Palarie Panama MONTECRISTI COLONIALA

Va oferim o superba palarie Panama MONTECRISTI COLONIALA produsa in Ecuador. Forma coloniala (sau Optimo) este forma originala in care s-au realizat primele palarii Panama. Palaria este un produs original, realizat manual, din renumitele paie toquilla (Carludovica Palmata) care se gasesc numai in padurile ecuatoriene din Ecuador. Gradul de finete al paielor folosite la realizarea acestei palarii este Montecristi fino, iar culoarea este clasicul alb-unt. Palaria este prevazuta cu clasica banda neagra.

Palaria originala Panama MONTECRISTI coloniala este pliabila!

Palaria Panama originala are o tinuta deosebita. In plus, datorita calitatilor recunoscute la nivel mondial ale paielor toquilla, aceasta se poate plia asa cum se vede in imaginea alaturata. Maleabilitatea si rezistenta la indoituri reprezinta atuurile principale ale unei palarii originale realizate in Ecuador.

Aceasta palarie reprezinta un accesoriu extrem de rafinat, cu boruri ample.

O palarie Panama MONTECRISTI COLONIALA originala – cadoul ideal intr-o cutie eleganta!

Daca sunteti in cautarea unui cadou original, aceasta palarie va fi un cadou inedit. Ea este livrata impreuna cu o intr-o cutie eleganta, in care o veti putea darui in forma rulata.

Dimensiuni palarie Panama MONTECRISTI COLONIALA:

Adancime palarie: 10,5 cm

Latime bor: 7 cm (palariile sunt lucrate manual, iar latimea borului poate fi? usor diferita de la un aticol la altul)

De asemenea, va recomandam si aceasta palarie Montecristi Ecuador.

Determinarea marimii potrivite

Intrucat stim cat de important este sa avem o dimensiune cat mai exacta pentru palaria pe care o achizitionati online, magazinul nostru va pune la dispozitie marimi exprimate pentru adulti atat pe scara XS – XXXL, cat si in centimetri. Mai multe detalii despre cum puteti sa determinati marimea in vederea achizitionarii unui articol de pus pe cap puteti vedea in sectiunea GHID MARIMI.

Atunci cand marimea unui articol este disponibila doar in variantele S/M sau L/XL, acestea se vor potrivi astfel: S/M pentru masurile S si M, iar L/XL pentru masurile L si XL. In general, articolul respectiv este pevazut cu un elasic sau un alt sistem de ajustare. Sau, pur si simplu,  forma lui permite incadrarea in doua marimi.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea “ajustabila” sunt prevazute cu un sistem de ajustare a marimii pe interior.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea “one size” sunt realizate, in general, pe un calapod de masura universala si se potrivesc masurilor S, M sau L.

E30-01

Informații suplimentare

Material

100% Carludovica Palmata (paie toquilla)

Dimensiuni

Adancime palarie: 10,5 cm Latime bor: 7 cm

Marime

, , ,

Culori

alb unt