Palarie PHARELL bej
Palarie PHARELL bej

Palarie PHARELL bej

Pret: 500lei

Cod produs: E23-05 BEJ

500.00lei

Produs disponibil pentru precomanda

Cumpara in siguranta

Palarie PHARELL bej

Accesorizati tinuta dumneavoastra urban chic cu acest accesoriu absolute special: o palarie PHARELL bej. Purtata in numeroase ocazii de catre artistul american Pharell Williams, design-ul acestei palarii speciale a fost creat de catre casa de moda Vivienne Westwood. Aceasta a fost inspirata, la randul sau, de palariile purtate de femeile din Peru. ?Palaria are o forma mai putin obisnuita, ceea ce o si face atat de speciala: calota palariei are o anumita forma, denivelata intr-un fel aparte, ea insasi fiind o palarie supradimensionata.

Aceasta palarie este realizata din fetru de lana de calitate superioara, de culoare bej.

Mai multe palarii cu design exclusivist puteti gasi aici.

Determinarea marimii potrivite

Stim cat de important este sa avem o dimensiune cat mai exacta pentru palaria pe care o achizitionati online. Magazinul nostru va pune la dispozitie marimi exprimate pentru adulti pe o scara XS ? XXXL, dar si in centimetri. Mai multe detalii despre cum puteti sa determinati marimea in vederea achizitionarii unui articol de pus pe cap puteti vedea in sectiunea GHID MARIMI.

Atunci cand marimea unui articol este disponibila doar in variantele S/M sau L/XL, acestea se vor potrivi astfel:

  • S/M pentru masurile S si M
  • L/XL pentru masurile L si XL.

In general, articolul respectiv este pevazut cu un elasic sau un alt sistem de ajustare. Sau, pur si simplu,? forma lui permite incadrarea in doua marimi.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea “ajustabila” sunt prevazute cu un sistem de ajustare a marimii pe interior.?

Articolele de pus pe cap care au mentiunea “one size” sunt realizate, in general, pe un calapod de masura universala. Ele se potrivesc masurilor S, M sau L.

E23-05 BEJ

Informații suplimentare

Material

100% lana premium

Fabricatie

Handmade

Marime

Culori

bej